Γη της Ελιάς: Ένα δαχτυλίδι φανερώνει τον δολοφόνο

Γη της Ελιάς: Ένα δαχτυλίδι φανερώνει τον δολοφόνο

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Σημαντική εξέλιξη στο σήριαλ «Η γη της ελιάς» που προβάλλεται από το Mega Channel. Μια σειρά που δεν είναι τυχαίο οτι παραμένει σταθερά στις υψηλές θέσεις στην τηλεθέαση.

Το Sportime σας ενημέρωσε ήδη για τα επόμενα επεισόδια στη γη της ελιάς με τον Βρεττάκο να βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία. Παρακάτω θα δείτε και τη συνέχεια:

Αρχικά όπως βλέπουμε η Αθηνά υποφέρει, αλλά ένα βίντεο πιθανόν να αποτελέσει την λύση στο μυστήριο. Ποιος είναι εκείνος που φορά το δαχτυλίδι των Βρεττάκων; Γιατί η εύρεση του θα αποκαλύψει την αλήθεια;

Την ίδια ώρα ελάχιστοι έχουν απομείνει που θεωρούν πως είναι αθώα. Η μητέρα της και ο Λυκούργος κάνουν ό,τι μπορούν για να την σώσουν, σε μια μάχη που φαίνεται άνιση. Στην κατοχή, μάλιστα του τελευταίου καταφτάνει ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται ο δολοφόνος να φορά το δαχτυλίδι με το οικόσημο των Βρεττάκων!

Ένα δαχτυλίδι το οποίο μόνο συγκεκριμένα άτομα έχουν στην κατοχή τους, όπως βλέπουμε στο σήριαλ.

Το ερώτημα είναι αν πίσω από τη δολοφονία βρίσκεται ένας Βρεττάκος; Μήπως κάποιο μέλος της μαφίας το έχει κλέψει με σκοπό να στρέψει τις υποψίες αλλού;

Ο Λυκούργος προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση, ενώ ενήμερος είναι και ο Κουράκος. Η λύση στην σκοτεινή υπόθεση πρέπει να δοθεί άμεσα!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό