Γη της Ελιάς: Έρχονται σε σύγκρουση ο Ισίδωρος με την Αντιγόνη

Γη της Ελιάς: Έρχονται σε σύγκρουση ο Ισίδωρος με την Αντιγόνη

Η σειρά «Η γη της ελιάς» συνεχίζεται στο Mega Channel με οριακές καταστάσεις που κορυφώνονται και τις σχέσεις κάποιων χαρακτήρων να έρχονται σε «μετωπικές» συγκρούσεις.

Ήδη στο Sportime διαβάσατε για το μέλλον του Δημήτρη που ανατρέπει τα πάντα και πλέον σας έχουμε και την ακόμη πιο ενδιαφέρουσα συνέχεια.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε προσεχώς

Ο Μάνος μαθαίνει από έναν ντετέκτιβ το μυστικό που κρύβει η ετεροθαλής αδελφή του, Αντιγόνη, η οποία είναι μητέρα, έχοντας δώσει το παιδί σε ανάδοχη οικογένεια.

Στη συνέχεια της σειράς ο Μάνος αναμένεται να αποκαλύψει στη Μαρίνα αυτό την υπόθεση κι εκείνη σοκάρεται. Το απίστευτο είναι όμως ότι αυτός θα αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό και στον πατέρα του τον Ισίδωρο!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, εκείνος θα εξοργιστεί κι έτσι θα καλέσει την Αντιγόνη στο σπίτι του για να ζητήσει τον λόγο. Εκείνη θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει την απόφασή της να παραχωρήσει το παιδί σε άλλη οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα θα αποκαλύψει στον πατέρα της ότι έμεινε έγκυος στα 21 της, ενώ βρισκόταν στο τρίτο έτος της ιατρικής, κι έτσι δεν επιθυμούσε οτιδήποτε να την αποπροσανατολίσει από τον στόχο της.

Είναι χαρακτηριστικό ότι λέει στον Ισίδωρο πως αν είχε αντιληφθεί την εγκυμοσύνη της νωρίτερα θα είχε προχωρήσει σε έκτρωση. Ο διάλογος ανάμεσα σε πατέρα και κόρη θα «ανάψει» και σε κάποια στιγμή οι δυο τους θα φτάσουν σε μια μεγάλη σύγκρουση!

Κι αυτό καθώς ο Ισίδωρος δεν μπορεί να δεχθεί ότι η Αντιγόνη έχει παιδί και ότι αρκείται στο να μαθαίνει απλά τα νέα του, καθώς έχει υιοθετηθεί σε άλλη οικογένεια.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το τρέιλερ από το επεισόδιο της Δευτέρας 18 Απριλίου 2022

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό