Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική παντρεύονται – Ο Ανέστης επιτίθεται στην Ευτυχία

Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική παντρεύονται – Ο Ανέστης επιτίθεται στην Ευτυχία

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια στην Αρεόπολη, καθώς η τηλεοπτική σειρά του Mega η Γη της ελιάς συνεχίζεται με νέες ανατρεπτικές εξελίξεις που είναι σίγουρο πως θα σαρώσουν την τηλεθέαση της prime time.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportimeη Εύα είναι έγκυος στο παιδί του Στάθη, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα ταρακουνήσει την Μάνη.

Η τελευταία νύχτα πριν από τον γάμο κυλά ήρεμα. Η Χάιδω, η Άννα και η Ευτυχία προσπαθούν να διώξουν το άγχος της Βασιλικής, ενώ ο Λυκούργος εξηγεί στον Φίλιππο τα θετικά του γάμου. Η μεγάλη ημέρα ξημερώνει και οι ετοιμασίες κορυφώνονται.

Ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι, ενώ η Αρετή τρώγεται μόνη της επειδή έχει μείνει έξω από όλα αυτά. Ο Φίλιππος περιμένει στην εκκλησία τη νύφη, η οποία καταφθάνει πανέμορφη, συνοδευόμενη από τον Στάθη.

Το αγαπημένο ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας, καθώς ενώνονται πλέον ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Ακολουθεί η βάφτιση του μωρού τους. Όταν τα μυστήρια τελειώνουν, όλοι επιστρέφουν στα σπίτια τους προκειμένου να ετοιμαστούν για το γλέντι που θα ακολουθήσει. Όλοι είναι χαρούμενοι, εκτός από τον Κουράκο που περιμένει ένα τηλεφώνημα με αγωνία.

Η Ευτυχία γυρίζει στο σπίτι της κι εκεί την περιμένει ο Ανέστης, ο οποίος της επιτίθεται γι’ ακόμα μία φορά…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό