Γη της Ελιάς: Η αδελφή του Δημήτρη εκβιάζει την Αθηνά

Γη της Ελιάς: Η αδελφή του Δημήτρη εκβιάζει την Αθηνά

Ανατρεπτικά θα είναι τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του Megaη γη της ελιάςσύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η γη της ελιάς έριξε αυλαία και σάρωσε στην τηλεθέαση  όμως ο 2ος κύκλος της σειράς υπόσχεται πολλά περισσότερα ενώ έχει κλειδώσει η ημερομηνία που θα ξεκινήσει.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime και από τη νέα σεζόν οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, με τον Δημοσθένη να κακοποιεί την γυναίκα του.

Αυτή όμως δεν θα είναι και η μοναδική εξέλιξη καθώς στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων θα βρεθεί η αδελφή του Δημήτρη που θα έρθει στη Μάνη για να κάνει τους πάντες άνω κάτω.

Στο στόχαστρο της αδελφής του Δημήτρη θα βρεθεί όπως είναι λογικό, η Αθηνά, την οποία και εκβιάζει με έναν ξεκάθαρο στόχο που δεν αφορά τόσο τον θάνατο του αδελφού της.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα θα προφυλακιστεί όμως αυτό δεν θα είναι το μοναδικό εμπόδιο που θα κληθεί να ξεπεράσει.

Η αδελφή του Δημήτρη, έρχεται στην Αρεόπολη για να πάρει εκδίκηση για τον χαμό του αδελφού της, η οποία και θα την απειλείσει ευθέως λέγοντας της πως θα σαπίσει για πάντα στη φυλακή.

Πρόκειται για μια γυναίκα αδίστακτη που κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξη της, θα παραστεί στη δίκη ως πολιτική αγωγή μαζί με ένα σκληρό δικηγόρο που έχει προσλάβει.

Στόχος της αδελφής του Δημήτρη όμως δεν είναι να πληρώσει η Αθηνά για τον θάνατο του αλλά να επωφεληθεί οικονομικά από εκείνη, καθώς πληροφορήθηκε πως έχει πολλά χρήματα.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο συγκεκριμένος ρόλος θα παραμείνει στη σειρά για τουλάχιστον 30 επεισόδια, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως μια νέα περιπέτεια θα ξεκινήσει για την Αθηνά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό