Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη θα συναντήσει τη θετή μητέρα της κόρη της με παρέμβαση του Ισίδωρου

Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη θα συναντήσει τη θετή μητέρα της κόρη της με παρέμβαση του Ισίδωρου

Αμείωτο το ενδιαφέρον των πιστών τηλεθεατών της και στη συνέχεια θα κρατήσει η σειρά «Η γη της ελιάς», η οποία προβάλλεται από το Mega Channel. Μια σειρά σταθερά ψηλά στην μάχη για την πρωτιά στην τηλεθέαση.

Το Sportime σας ενημέρωσε ήδη για την Αντιγόνη συναντά τη θετή μητέρα της κόρης της και πλέον έχει και τη συνέχεια.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε προσεχώς

Ο Ισίδωρος είναι πολύ αναστατωμένος με την υπόθεση του παιδιού της Αντιγόνης και δείχνει τη φωτογραφία της μικρής σε Ιουλία και Ιάκωβο. Παράλληλα έχει ήδη κανονίσει ραντεβού με την θετή μητέρα της.

Από εκεί και πέρα Ιουλία και Ιάκωβος ανησυχούν μήπως η επιμονή του Ισίδωρου αναστατώνει τη ζωή του παιδιού, την ώρα που ο Αλέξης επιμένει ότι η Ελένη είναι ερωτευμένη μαζί του, αποδεικνύοντας πως μέσα στο μυαλό του υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα.

Σαν να μην έφταναν αυτά, η Βασιλική παραμένει σε μεγάλη αγωνία καθώς η κατάσταση της υγείας του μωρού εξακολουθεί να παραμένει κρίσιμη.

Στο μεταξύ η επανεμφάνιση του Ανέστη στο χωριό, ταράζει τη Μαρίνα και την Ευτυχία, ενώ ο Κουράκος τον προειδοποιεί πως στην πρώτη… στραβή που θα κάνει, θα τον ρίξει και πάλι στη φυλακή.

Παράλληλα η Εύα συνεχίζει να στριμώχνει τον Στάθη σχετικά με τη στάση που κρατά απέναντί σε εκείνη. Ο ίδιος όμως δεν επιθυμεί κι άλλες δεσμευύσεις. Η αναβολή του γάμου, της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου φαντάζει ως η μόνη λύση μπροστά στο πρόβλημα που προέκυψε με το σπίτι όπου επρόκειτο να μετακομίσουν.

Την ίδια ώρα ο Κωνσταντίνος πιέζει τον Δημήτρη να του παραδώσει τα λάφυρα της ληστείας κι εκείνος με την πλάτη στον τοίχο αποφασίζει να συνεχίσει τον εκβιασμό του προς την Αθήνα.

Στο μεταξύ ο Φίλιππος αγοράζει θερμοκήπιο από την Άννα και τον Λεωνίδα και τους δίνει μια οικονομική ανάσα. Ο ισίδωρος ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα κρυφά από όλους με σκοπό να συναντήσει τη γυναίκα που έχει υιοθετήσει την εγγονή του. Σε δικαστικούς μπελάδες η Χάιδω, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει τη δίωξη για ηθική αυτουργία σχετικά με τον πυροβολισμό του Στέφανου από τον Φίλιππο.

Κι ενώ ο Στέφανος θα βρίσκει και πάλι με την Ελένη, γεγονός που κακοφαίνεται πολύ στην Αρετή, η Ιουλία ανακαλύπτει το κρυφό ταξίδι του Ισίδωρου στην Αθήνα και ειδοποιεί την Αντιγόνη. Παράλληλα ο Ισίδωρος συστήνεται στη δικηγόρο Φανή Αναστασίου η οποία μόλις πληροφορείται ποιος είναι θυμώνει και του ζητά να φύγει.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το τρέιλερ για την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό