Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει τα πάντα να κρατήσει τον Στέφανο κοντά της

Γη της Ελιάς: Η Αρετή κάνει τα πάντα να κρατήσει τον Στέφανο κοντά της

Με τη σειρά του Mega να πλησιάζει προς το τέλος της πρώτης της σεζόν, το νέο «Η γη της ελιάς spoiler» μας φέρνει μία είδηση με πρωταγωνίστρια την Αρετή που φέρνει την ανατροπή.

Οι εξελίξεις τρέχουν στη γη της ελιάς με τις νέες αφίξεις στην Αρεόπολη να αναστατώνουν τους ήρωες της ιστορίας.

Ο Δημοσθένης, ο ξάδερφος του Στάθη, ιδιαίτερα φέρνει τα άνω κάτω στη Μάνη καθώς εκτελεί το σκοτεινό του σχέδιο όταν μπαίνει υποψήφιος δήμαρχος ενώ στη πραγματικότητα θέλει να βγάλει τον Κουράκο από τη μέση.

Από την άλλη η Αρετή πρωταγωνιστεί σε πολλές από τις τελευταίες εξελίξεις με τις προσπάθειές της να δει το εγγόνι της, το μωρό της Βασιλικής, βλέπει τις πόρτες κλειστές από την ίδια της την κόρη.

Αλλά και ο Στέφανος απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από την μητέρα του την Αρετή, έχοντας πλέον καταλάβει την κακή επιρροή που έχει πάνω του.

Ταυτόχρονα, έχει φτιάξει τις σχέσεις του με την αδερφή του και θα τον δούμε μέχρι το τέλος της πρώτης σεζόν να είναι κοντά της μέχρι και στο γάμο της.

Ο Στέφανος τα βρίσκει ξανά με την Ελένη, αφότου τους χώρισε η μητέρα του, και στόχος τους πλέον είναι να φύγουν για την Ισπανία κάτι το οποίο δε τη βρίσκει σύμφωνη φυσικά.

Μάλιστα η Αρετή μαθαίνει ότι ο γιος της έχει προσλάβει επιστάτη για τους ελαιώνες κάτι το οποίο την αναστατώνει καθώς συνειδητοποιεί ότι η απόφασή του είναι οριστική.

Όμως δε το βάζει κάτω μέχρι και τη τελευταία στιγμή. Η πανούργα Αρετή σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να κρατήσει τον γιο της κοντά της.

Φτάνει στο σημείο να προσποιηθεί ότι παθαίνει έμφραγμα προκειμένου να αποτρέψει την φυγή του.

Ο Στέφανος φοβάται για τη ζωή της μητέρας του και έτσι αναβάλλει για λίγο την αναχώρησή του. Η Αρετή φυσικά χαίρεται και αμέσως γίνεται καλά.

Τόσο καλά που σε μια τυχαία συνάντησή της με την Μυρτάλη αρχίζει να τη βρίζει και οι δυο τους ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Κουράκος πιάνει τους μαφιόζους – Η Μαρίνα φοβάται την φυλάκιση

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό