Γη της Ελιάς: Η Αρετή θα βιώσει και πάλι δύσκολες στιγμές

Γη της Ελιάς: Η Αρετή θα βιώσει και πάλι δύσκολες στιγμές

Νέες εξελίξεις στην Αρεόπολη θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Megaη Γη της ελιάς σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η Γη της ελιάς συνεχίζει να συναρπάζει και να σαρώνει στην τηλεθέαση αποκτώντας το δικό της φανατικό κοινό ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Όπως διαβάσατε ήδη από το SportimeΙουλία και Γιώργης χωρίζουν όμως αυτός δεν θα είναι και ο μοναδικός χωρισμός που θα συζητηθεί έντονα στην Μάνη.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χωρίζουν Αρετή – Θανάσης

Μπορεί η Γη της ελιάς να ρίχνει σήμερα αυλαία στη πρώτη και άκρως επιτυχημένη της τηλεοπτική σεζόν, όμως η σειρά του Mega έχει ακόμη δρόμο να διαγράψει καθώς έχει ήδη αποφασιστεί πως θα παίζει στους δέκτες και τη νέα χρονιά.

Με το ξεκίνημα μάλιστα της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν θα υπάρξουν μεγάλες και ραγδαίες εξελίξεις και μια από αυτές αφορά τη σχέση της Αρετής και του Θανάσης.

Η Αρετή αφού πήρε το μάθημα της και έμεινε ολομόναχη στερημένη από φροντίδα και τρυφερότητα ανταποκρίνεται στο ερωτικό κάλεσμα του Θανάση.

Η καρδιά και το σώμα της διψούν για αυτόν τον έρωτα που όμως θα αποδειχθεί κάλπικος! Πρόκειται για έναν άνθρωπο που άφησε την Αναστασία λίγο πριν από τον γάμο τους.

Ο λόγος που εξαφανίστηκε στην Αυστραλία και την άφησε στα κρύα του λουτρού ήταν μια πλούσια τουρίστρια.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και επέστρεψε πίσω στη Μάνη όπου και πολιορκεί την Αρετή κάτι που όμως σύντομα θα ανατραπεί προκαλώντας πόνο.

Πιο συγκεκριμένα, παρότι Θανάσης και Αρετή θα είναι τρελά ερωτευμένοι ως ζευγάρι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μας θα χωρίσουν πολύ πιο σύντομα από ότι θα πίστευε κανείς!

Έτσι, η Αρετή θα βιώσει και πάλι δύσκολες στιγμές μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη και την φυγή του Στέφανου.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό