Γη της Ελιάς: Η Αρετή τσακίζει την ψυχολογία της Βασιλικής – Ιουλία και Κουράκος τετ α τετ με Στάθη και Εύα

Γη της Ελιάς: Η Αρετή τσακίζει την ψυχολογία της Βασιλικής – Ιουλία και Κουράκος τετ α τετ με Στάθη και Εύα

Τα πάνω κάτω αναμένεται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια στην Αρεόπολη σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η ιστορία από την Μάνη συνεχίζει να συναρπάζει και τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα στη μάχη για την τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportimeτο νέο ελαιοτριβείο του Ιάκωβου φέρνει νέες κόντρες με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην αντίδραση της Αθηνάς.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη καθώς στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν για ακόμη μια φορά η Αρετή και η Βασιλική, με ένα νέο επεισόδιο ανάμεσα σε μάνα και κόρη να είναι έτοιμο να ξεσπάσει.

Πιο συγκεκριμένα, η Αρετή για ακόμη μια φορά προσπαθεί να μειώσει τον Φίλιππο μπροστά στην Βασιλική και εκείνη δείχνει έτοιμη να αντιδράσει τη στιγμή που ο Φίλιππος προειδοποιεί για μια τελευταία φορά την μητέρα της αγαπημένης της.

Μια απρόσμενη συνάντηση θα έχουν όμως και η Ιουλία και ο Κουράκος που θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με Στάθη και Εύα με την αντίδραση της Ιουλίας να φέρνει αναταραχή.

Παράλληλα, η Αρετή προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανακαλύψει την ταυτότητα της γυναίκας που έκλεψε την καρδιά του συζύγου της ενώ η Εύα αγνοώντας πως η Αρετή είναι η γυναίκα του Στάθη πηγαίνει στο μαγαζί της για να αγοράσει τοπικά προϊόντα.

Νέα ένταση έρχεται στο προσκήνιο για Στέφανο και Μυρτάλη με αφορμή την δόση του δανείου που δεν έχει πληρωθεί ακόμη, με τον Στάθη να αναλαμβάνει δράση ζητώντας από τον Ιάκωβο να επέμβει.

Ακόμη, Φίλιππος και Βασιλική αποφασίζουν να κάνουν την πρώτη τους κοινή έξοδο που όμως δεν θα είναι τυχερή για αυτούς καθώς θα πέσουν πάνω στον Στέφανο και τη Ελένη.

Τέλος, ο Ισίδωρος προσπαθεί να πείσει τον Μάνο να φτιάξει τις σχέσεις του με τη Χάιδω ενώ ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη συναντούν την Εύα και συζητούν για την ανακαίνιση του καινούριου τους σπιτιού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό