Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία χωρίζει με τον Απόστολο και αποφασίζει να μεγαλώσει μόνη της το μωρό

Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία χωρίζει με τον Απόστολο και αποφασίζει να μεγαλώσει μόνη της το μωρό

Οι εξελίξεις τρέχουν στη σειρά του Mega η οποία σαρώνει την τηλεθέαση, με τα νέα γεγονότα που μεταφέρει το νέο «Η γη της ελιάς spoiler» να καθηλώνουν.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Φίλιππου και του μωρού του με την Βασιλική η αγωνία έχει κορυφωθεί στη σειρά του Αντρέα Γεωργίου η οποία ολοκληρώνει την πρώτη της σεζόν στο τέλος του Ιουνίου.

Η Αρετή και ο Στέφανος πηγαίνουν και αυτοί στο νοσοκομείο έχοντας λυγίσει από τα τραγικά γεγονότα. Η Βασιλική όμως γίνεται έξαλλη όταν τους βλέπει μπροστά τους. Ξεσπάει όλη της την οργή και αγωνία πάνω τους διώχνοντάς τους και λέγοντας πως δε θέλει να τους ξαναδεί.

Ο Στέφανος κάνει παράπονα στον πατέρα του για την συμπεριφορά της αδελφής του με τον Στάθη να παίρνει το μέρος  της Βασιλική. Πλέον το χάσμα που τον χωρίζει από τον γιο του γίνεται όλο και πιο μεγάλο μετά τις συνεχείς αντιπαραθέσεις τους.

Λίγο πιο πριν από την Αρετή και τον Στέφανο, μία άλλη επίσκεψη αναστατώνει τους ήρωες της Αρεόπολης. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης αποφασίζει να πάει και αυτός στο νοσοκομείο όμως την ίδια ώρα εκεί βρίσκεται η Μυρτάλη.

Η κοπέλα με το που τον βλέπει παγώνει και φεύγει έντρομη από το νοσοκομείο. Ο Αλέξης την ακολουθεί δείχνοντας πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο για τον οποίο η Μυρτάλη τον αποφεύγει συνεχώς.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ευτυχία αποφασισμένη να μεγαλώσει το μωρό χωρίς τον Αποστόλη

Την ίδια ώρα, η Αθηνά λέει ένα ακόμη ψέμα στην Αναστασία ότι θα είναι με τη Μαργαρίτα προκειμένου να βρεθεί με τον Ιάκωβο κρυφά. Το ψέμα της όμως αποκαλύπτεται όταν η Αναστασία βλέπει την Μαργαρίτα στο νοσοκομείο.

Η Ευτυχία ανακοινώνει στον Αποστόλη ότι περιμένει το παιδί του αλλά και ότι σκοπεύει να το μεγαλώσει μόνη της και να μην τον παντρευτεί. Η Άννα στηρίζει την απόφασή της με τον Αποστόλη να γίνεται έξαλλος.

Στο μεταξύ ο Ισίδωρος δε μπορεί να δεχτεί το μεγάλο μυστικό της Αντιγόνης και την απόφασή της για το παιδί της και παίρνει μία σκληρή απόφαση να την αποκληρώσει. Ο Ισίδωρος ακόμη εντοπίζει τη γυναίκα που μεγάλωσε το παιδί και κανονίζει να βρεθούν από κοντά.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Σφοδρή επίθεση της Άννας στον Ισίδωρο για την 6χρονη εγγονή του – Φύγε από εδώ

sportime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό