Γη της ελιάς: Η Κατερίνα απαγάγει το μωρό της Βασιλικής για λύτρα – Η Χάιδω αρχίζει έρανο

Γη της ελιάς: Η Κατερίνα απαγάγει το μωρό της Βασιλικής για λύτρα – Η Χάιδω αρχίζει έρανο

Ανατρεπτικά θα είναι τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του Megaη γη της ελιάςσύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η γη της ελιάς έριξε αυλαία και σάρωσε στην τηλεθέαση  όμως ο 2ος κύκλος της σειράς υπόσχεται πολλά περισσότερα που θα ανατρέψουν όλα όσα γνώριζε το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime και από τη νέα σεζόν οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, με την Αθηνά να οδηγείται στην απομόνωση για το αυτοσχέδιο μαχαίρι.

Δύσκολες στιγμές θα βιώσει η Βασιλική και ο Φίλιππος καθώς το μωρό τους θα πέσει θύμα απαγωγής από την Κατερίνα που στόχο έχει τα λύτρα.

Η Κατερίνα, μη σεβόμενη το γεγονός ότι η Χάιδω της στάθηκε στο πρόβλημα που δήθεν αντιμετώπιζε, θα εισβάλει κρυφά στο σπίτι των Στεφανέων και θα βάλει μπρος το σκοτεινό σχέδιο της.

Θα αρπάξει το παιδί της Βασιλικής και θα εξαφανιστεί, με την Αρεόπολη να βρίσκεται σε σοκ και την Χάιδω να αρχίζει έρανο προκειμένου το μωρό να επιστρέψει πίσω στην οικογένεια του.

Η Κατερίνα όμως θα αποδειχθεί μια πολύ σκληρή γυναίκα που δεν θα λυγίσει εύκολα, κάνοντας τη ζωή της οικογένειας, κόλαση.

Την ίδια στιγμή, μια ακόμη αναπάντεχη εξέλιξη θα είναι το γεγονός ότι η Ιουλία και ο Αστυνόμος Κουράκος θα πάρουν μια ανατρεπτική απόφαση για το μέλλον του γάμου τους.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη  Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό