Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα αποκαλύπτει στην Αναστασία το βρώμικο σχέδιο του Θανάση

Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα αποκαλύπτει στην Αναστασία το βρώμικο σχέδιο του Θανάση

Η γη της ελιάς συνεχίζεται φέρνοντας νέες εξελίξεις στις ζωές των πρωταγωνιστών όπως σας αναλύουμε λεπτομερώς στο Sportime με τα spoilers.

Η σειρά του Mega σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον. Μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταγωνιστούν στην τηλεθέαση έχοντας μόνο δυνατό ανταγωνισμό τον Σασμό.

Σε όλα τα μέτωπα θα έχουμε εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια την ώρα που η δίκη της Αθηνάς συνεχίζεται. Στη συνέχεια βλέπουμε τον Γιώργη να οδηγεί στα άκρα την Ιουλία ενώ ο Αλέξης παλεύει με τον εαυτό του.

Η Ιουλία έχει νέα συνάντηση με τον Στάθη. Οι δυο τους βρίσκονται για καφέ και συζητάνε για την τροπή που έχει πάρει η ζωή τους και όλα τους τα νέα.

Ο Κωνσταντίνος συνεχίζει να προσεγγίζει την Ισμήνη όμως αυτή είναι ανένδοτη. Δε θέλει να γυρίσει πίσω κοντά του. Η Αλκμήνη και η Ράινα αρχίζουν τη συγκατοίκηση αφότου η πρώτη δέχεται την πρότασή της.

Στο μεταξύ, η Αρετή γοητεύεται όλο και περισσότερο από τον Θανάση, τη μελλοντική τους συνεργασία αλλά και τη σχέση που έχει αναπτύξει μαζί του.

Αγνοεί όμως τα κρυφά του σχέδια. Ο Θανάσης κρύβει πολλά και έχει άλλο σκοπό από την προσέγγισή του στην Αρετή. Μάλιστα ταυτόχρονα με την Αρετή πλευρίζει και την Αναστασία.

Η Μαργαρίτα μαθαίνει για τις πράξεις του και τρέχει να τη συμβουλέψει να προσέχει τον άντρα και τις πράξεις του.

Ο Δημοσθένης επιμένει να καταθέσει υπέρ της Αθηνάς κάτι το οποίο παραξενεύει τον Κωνσταντίνο. Σύντομα θα καταλάβει ότι όλα λειτουργούν βάσει σχεδίου.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη  Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό