Γη της Ελιάς: Η ομολογία της Ευτυχίας κόβει την ανάσα!

Γη της Ελιάς: Η ομολογία της Ευτυχίας κόβει την ανάσα!

Μεγάλες ανατροπές ετοιμάζονται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Megaη Γη της ελιάς σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η γη της ελιάς έριξε αυλαία και σάρωσε στην τηλεθέαση  όμως ο 2ος κύκλος της σειράς υπόσχεται πολλά περισσότερα ενώ έχει κλειδώσει η ημερομηνία που θα ξεκινήσει.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime και από τη νέα σεζόν οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, καθώς ο Αλέξης πιάνει στα πράσα Χρήστο και Μυρτάλη. Αυτή όμως δεν θα είναι οι μοναδική εξέλιξη που θα καθηλώσει!

Έφτασε λοιπόν η κρίσιμη στιγμή. Η Ευτυχία ομολογεί τον φόνο του Ανέστη στον Αποστόλη, ο οποίος χάνει την γη κάτω από τα πόδια του ακούγοντάς την.

Ο Ανέστης δεν έλεγε να την αφήσει σε ησυχία και σε μια ακόμα έκρηξη του, προερχόμενη από το ποτό, βρέθηκε το σπίτι της μεθυσμένος. Εκεί, σε κατάσταση εκτός ελέγχου, προσπάθησε να την βιάσει, πέφτοντας πάνω της.

Η Ευτυχία όμως αυτή τη φορά δεν θα αιφνιδιάστηκε και πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Αντιλαμβανόμενη εγκαίρως την παρουσία του, πρόλαβε να αρπάξει ένα μαχαίρι. Η ίδια αυτή τη φορά ήταν αποφασισμένη να τον εκδικηθεί για το κακό που της έκανε.

Έτσι, αφού πάλεψε για να σωθεί, κάρφωσε το μαχαίρι, τρεις φορές, στο στομάχι του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό