Γη της Ελιάς: Η οργή της Μαργαρίτας συγκλόνισε το twitter!

Γη της Ελιάς: Η οργή της Μαργαρίτας συγκλόνισε το twitter!

Με μια συγκλονιστική σκηνή ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο με την τηλεοπτική Μαργαρίτα να αποθεώνεται από τους χρήστες του twitter.

 

O Θεοδόσης επέστρεψε στη ζωή της και η κίνησή του να της ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία έκανε έξαλλη την πρωταγωνίστρια.

 

Μέσα στον συγκλονιστικό μονόλογό της αποκάλυψε τις απίστευτες δυσκολίες που έζησε όλα αυτά τα χρόνια της απουσίας του από το σπίτι και από τη ζωή του γιου τους. Η κορύφωση ήρθε τη στιγμή που τον έδιωξε από το σπίτι με τους twitter-αδες να την αποθεώνουν.

 

 

Όσο για τους υπόλοιπους ήρωες;

 

Ο Ισίδωρος κι ο Ιάκωβος καμαρώνουν την αδελφή τους, ενώ φίλοι και συγγενείς περνούν για να ευχηθούν. Ο Θεοδόσης κι ο Αλέξης πιέζουν τη Μαργαρίτα να τη συνοδεύσουν στον γάμο, αλλά εκείνη αρνείται κατηγορηματικά.

 

Η Άννα προσπαθεί να φέρει κοντά της τον Λεωνίδα, αλλά ο συντηρητικός τρόπος ζωής του δεν της αφήνει πολλά περιθώρια. Ο Φίλιππος επιστρέφει εσπευσμένα στη Μάνη για τον γάμο, προκειμένου να μην κινήσει υποψίες με την απουσία του. Ο Στάθης, η τραγική φιγούρα της ημέρας, δεν μπορεί να δεχθεί ότι χάνει για άλλη μία φορά τη γυναίκα που αγαπάει. Θολωμένος από το πάθος, κάνει μια τελευταία προσπάθεια να αποτρέψει την Ιουλία από το να παντρευτεί, ενώ ο Κουράκος είναι ήδη στημένος γαμπρός στην εκκλησία…

gossip-tv.gr 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό