Γη της Ελιάς: Η σχέση της Μυρτάλης με το Νικήτα προχωράει πολύ γρήγορα

Γη της Ελιάς: Η σχέση της Μυρτάλης με το Νικήτα προχωράει πολύ γρήγορα

Εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η γη της ελιάς στα επόμενα επεισόδια της, με την τηλεθέαση να διατηρείται στα ύψη.

Συγκεκριμένα, θα δούμε τη Μυρτάλη αρχικά να περνάει καλά με τον Νικήτα, αποφασίζοντας στη συνέχει να τον γνωρίζει στους δικούς της.

Η Ιουλία όταν θα έρθει αντιμέτωπη με τη γνωριμία αυτή δεν θα πιστεύει στα μάτια της, αφού της φαίνεται ότι ξεπέρασε τον Στέφανο πάρα πολύ γρήγορα.

Στη συνέχεια Μυρτάλη και Νικήτας θα πάνε στο σπίτι του Ιάκωβου για φαγητό, σε ένα πολύ ωραίο κλίμα.

Ακόμα θα δούμε, τον Αλέξη να τους βλέπει την επόμενη μέρα από μακριά, αναγνωρίζοντας ότι ο Νικήτας είναι μαζί με την Μυρτάλη.

Έτσι τα οράματά του θα γίνουν ακόμα πιο έντονα και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να τη βγάλει από το μυαλό του.

Την ίδια στιγμή η Μαργαρίτα προσπαθεί να μπει στο σπίτι του Αλέξη και διαπιστώνει ότι ο γιος της έχει αλλάξει κλειδαριά. Όταν τον βλέπει, μαλώνουν και του ζητάει έντονα το λόγο.

Μετά από αυτή τη σκηνή ο Αλέξης, για να ρίξει στάχτη στα μάτια της μητέρας τους, της δίνει τα νέα κλειδιά του σπιτιού του κι απολογείται για την πρόσφατη συμπεριφορά του.

Ο Αλέξης συνεχίζει να σκέφτεται τη Μυρτάλη και θεωρεί ότι ο Νικήτας είναι προδότης και σκέφτεται ότι θέλει να κάνει κακό στον ίδιο του τον αδερφό.

Έτσι τον πιάνει μια ακόμα μεγάλη κρίση, όπου «βλέπει» και πάλι τη Μυρτάλη να του λέει: «Τι περιμένεις; Δεν βλέπεις ότι σε κορόιδεψε; Δεν θέλεις να είμαστε μαζί; Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Να τον βγάλεις από τη μέση και να είμαστε πάλι μαζί. Μόνο εσύ κι εγώ».

Ο Αλέξης τρελαίνεται και όπως ακριβώς έκανε με τη Μάρθα, σκοτώνει τον ίδιο του τον αδελφό. Οι τύψεις και οι ενοχές όμως δεν θα τον αφήσουν όπως στην περίπτωση της Μάρθας να συνεχίσει τη ζωή του… Τα χειρότερα έρχονται γι’ αυτόν!

Πραγματικά σοκαριστικές οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Mega. Όλα όσα θέλετε να μαθαίνετε για τη Γη της Ελιάς είναι στο mediatime.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό