Γη της Ελιάς: Η «σκηνή» που δεν έδειξαν στο τελευταίο επεισόδιο!

Γη της Ελιάς: Η «σκηνή» που δεν έδειξαν στο τελευταίο επεισόδιο!

Η γη της ελιάς έριξε αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με εντυπωσιακό τρόπο, καταφέρνοντας για ακόμη μια φορά να σαρώσει τα πάντα στην τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν έχουν ξεκινήσει και οι ηθοποιοί προσπαθούν να κοιμηθούν ακόμη και σε κάποιο break προκειμένου να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους.

Πριν όμως πέσουν οι τίτλοι τέλους για τη φετινή σεζόν, θα υπήρχε και μια «σκηνή» που όμως ποτέ δεν είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο!

Η γη της ελιάς: Η «σκηνή» που ποτέ δεν είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο

Το κλίμα στην τηλεοπτική σειρά του Mega ήταν κάτι περισσότερο από εξαιρετικό κάτι που αποτυπώθηκε πλήρως και στο τελικό αποτέλεσμα, με το τηλεοπτικό κοινό να ανταμείβει τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως μέχρι και στα γυρίσματα των τελευταίων επεισοδίων, οι ηθοποιοί της τηλεοπτικής ιστορίας από την Μάνη κάνανε χαβαλέ μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα, τα κορίτσια της σειράς έδειξαν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή στα γυρίσματα κάτι που μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς στα βίντεο που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Tik Tok, η τηλεοπτική Μαρίνα, η ηθοποιός Αντιγόνη Νεοφύτου!

Δείτε τα παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε:

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό