Γη της Ελιάς: Ισίδωρος και Μάνος ενάντια στην Αντιγόνη – Ιουλία και Μυρτάλη την στηρίζουν

Γη της Ελιάς: Ισίδωρος και Μάνος ενάντια στην Αντιγόνη – Ιουλία και Μυρτάλη την στηρίζουν

Εμφύλιος θα ξεσπάσει στους Βρεττάκους! Η Αντιγόνη βρίσκεται στο δρόμο, απελπισμένη, με την Ιουλία και την Μυρτάλη να τρέχουν στο πλευρό της, στην γη της ελιάς. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος έχουν μάθει για το ένοχο παρελθόν της και την κατηγορούν ανοιχτά, δίχως έλεος.

 

Το παιδί της, το μωρό αυτό που αναγκάστηκε να εγκαταλείψει νέα, θα γίνει η αφορμή για να την πετάξει ο πατέρας της από το σπίτι. Συγκεκριμένα, πατέρας και αδελφός της ξεκαθαρίζουν πως δε θέλουν καμία επαφή μαζί της!

 

Τα ψέματα που τους είπε είναι φρικτά, με τους Βρεττάκους να αρνούνται την οποιαδήποτε σχέση μαζί της. Φαίνεται πως το γυαλί ράγισε για τα καλά. Ο Μάνος ήταν βέβαιος πως θα έφτανε κάποια στιγμή στην σκληρή αλήθεια…

 

 

Η Αντιγόνη καταρρέει, με την Ιουλία και την Μυρτάλη να προσπαθούν -μάταια- να την παρηγορήσουν, στην γη της ελιάς. Ο Ισίδωρος ξεκαθαρίζει πως δε θέλει να την δει ξανά στα μάτια του. Η Μυρτάλη ενημερώνει τη θεία της και τρέχουν να την βοηθήσουν, αγνοώντας τις σκληρές απαιτήσεις του Ισίδωρου!

 

Οι εντάσεις θα κορυφωθούν! Η αγωνία θα φτάσει στα ύψη. Θα καταφέρει η Αντιγόνη να σταθεί στα πόδια της μετά από όλα αυτά; Μόλις βρήκε την οικογένειά της κι εκείνη την απέρριψε, με απάνθρωπο τρόπο…

youfly.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό