Γη της Ελιάς: Μυστικός γάμος στην Ισπανία – Καταρρέει η Αρετή

Γη της Ελιάς: Μυστικός γάμος στην Ισπανία – Καταρρέει η Αρετή

Στη Μαδρίτη, την πολύχρωμη και φωτεινή πρωτεύουσα της Ισπανίας, ταξίδεψαν για τις ανάγκες των γυρισμάτων της σειράς Η Γη της Ελιάς, ο σκηνοθέτης Αντρέας Γεωργίου και οι πρωταγωνιστές Πασχάλης Τσαρούχας, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου, Lίam Ireland, Ιζαμπελλα Φούλοπ, Κούλλης Νικολάου και Βάσια  Παναγοπούλου. Οι κάμερες στήθηκαν σε τοποθεσίες όπου χτυπά η καρδιά της πόλης καθώς και σε μεγαλοπρεπή μνημεία της.

Σύμφωνα με το σενάριο της δραματικής σειράς του MEGA, στη Μαδρίτη έχουν μετακομίσει μόνιμα ο Στέφανος και η Ελένη, οι οποίοι παντρεύτηκαν εκεί στα κρυφά. Στο άκουσμα της είδησης, η Αρετή παθαίνει σοκ, ενώ ο Στάθης, η Βασιλική και ο Φίλιππος θεωρούν ότι οι σχέσεις τους με το νεαρό ζευγάρι πρέπει πλέον να αποκατασταθούν. ‘Έτσι, αποφασίζουν να ταξιδέψουν στην ισπανική πρωτεύουσα για να τους συναντήσουν. Στο ταξίδι αυτό θα τους ακολουθήσουν ο Δημοσθένης με την Ασπασία, οι οποίοι βρίσκουν ευκαιρία να περάσουν εκεί λίγες ξέγνοιαστες στιγμές. 

Σε νέες περιπέτειες αναμένεται να μπουν οι Βρεττάκοι στη σειρά Η Γη της Ελιάς, καθώς σε λίγο καιρό καταφθάνει στη Μάνη ο πατέρας της μικρής Αγγελικής. Κανείς δεν περιμένει αυτή την εξέλιξη καθώς η έλευση αυτού του άντρα δεν βάζει σε υποψίες κανέναν, αφού ούτε και ο ίδιος γνωρίζει ότι υπάρχει παιδί.

Ο Αλέξης αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα ότι η Κατερίνα τον πλησίασε ερωτικά, ενώ η Εύα περιγράφει στη Βασιλική όσα συνέβησαν με τον Άρη. Η Αρετή πηγαίνει στον Στάθη με προθέσεις συμφιλίωσης, αλλά η συνάντησή τους θα έχει πολύ άσχημη κατάληξη. Η Μυρτάλη κάνει επίθεση στον Κουράκο σχετικά με την Ευτυχία κι εκείνος αντιδρά πολύ έντονα. Η Ιουλία ξεκαθαρίζει μαζί του το ζήτημα της απόκτησης παιδιού. Ο Φίλιππος θα έρθει αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη όταν η Κατερίνα μπει στην κρεβατοκάμαρα και του επιτεθεί ερωτικά.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

mediatime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό