Γη της Ελιάς: Νέα αρχή για Λεωνίδα και Άννα

Γη της Ελιάς: Νέα αρχή για Λεωνίδα και Άννα

Εξέλιξη στο σήριαλ του Mega Channel «Η γη της ελιας», το οποίο παραμένει σταθερά στις κορυφαίες θέσεις στην τηλεθέαση. Άλλωστε το Sportime σας είχε ενημερώσει για τον χαμό στη συνάντηση Εύας – Αρετής και πλέον έχει και τη συνέχεια.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η νέα ζωή για Λεωνίδα και Άννα

Η νέα εξέλιξη έχει να κάνει με τη νέα ζωή που αρχίζει για την Άννα και τον Λεωνίδα. Μετά από κουβέντα που είχαν οι δύο τους για το μέλλον τους στην Μάνη, πήραν από κοινού την απόφαση να ανοίξουν την δική τους επιχείρηση. Πρόκειται για ένα Θερμοκήπιο.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια:  Τέλος από τους Βρεττάκους Άννα και Λεωνίδας

Έτσι στα προσεχή επεισόδια Άννα και Λεωνίδας γνωστοποιούν στους Βρεττάκους, πως θα αποχωρήσουν από την δουλειά για δικούς τους προσωπικούς λόγους. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση γίνεται στον Μάνο, ο οποίος ηγείται και της επιχείρησης.

Οι προσωπικοί λόγοι είναι βεβαίως η προσωπική επιχείρηση που θέλουν να ανοίξουν και αναφέρουμε πιο πάνω. Το θερμοκήπιο το οποίο ε πολύ κόπο και αγώνα κατάφεραν να την φέρουν εις πέρας.

Οσο για την αντίδραση του Μάνου ακούγοντάς ότι προτίθενται να αποχωρήσουν θα υποστεί ένα σοκ! Και αυτό γιατί διαπιστώνει πως όσο περνάει ο καιρός, οι εργάτες τους γίνονται όλο και λιγότεροι.

Παρά την αντίδρασή του Άννα και Λεωνίδας δεν αλλάζουν γνώμη και η απόφασή τους είναι οριστική οριστική. Η εξέλιξη αυτή θα δημιουργήσει εκ νέου προβλήματα στην επιχείρηση των Βρεττάκων και θα φέρει νέες αντιδράσεις…

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Το τρέιλερ από το επεισόδια της Κυριακής 13 Μαρτίου 2022

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό