Γη της ελιάς: Νέες περιπέτειες για τον Κουράκο – Έξαλλη η Ευτυχία

Γη της ελιάς: Νέες περιπέτειες για τον Κουράκο – Έξαλλη η Ευτυχία

Ανατρεπτικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του Megaη γη της ελιάςσύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η γη της ελιάς σαρώνει και φέτος στην τηλεθέαση  με τον 2ο κύκλο της σειράς να υπόσχεται πολλά περισσότερα που θα ανατρέψουν όλα όσα γνώριζε το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime και από τη νέα σεζόν οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, με τον Κουράκο να ακυρώνει το διαζύγιο του με την Ιουλία.

Γιώργης Κουράκος και Ιουλία Βρεττάκου αποφασίζουν από κοινού να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους κάτι που προκαλεί όπως θα δούμε στη συνέχεια, μεγάλες ανατροπές.

Αυτή που θα σοκαριστεί περισσότερο όμως θα είναι η Ευτυχία που πίστεψε πως το μέλλον του αστυνόμου βρίσκεται μαζί της, όμως αυτή του η απόφαση θα την κάνει έξαλλη.

Η αντίδραση της θα προκαλέσει σοκ στον Γιώργη που μέχρι και πριν λίγο καιρό της μιλούσε για έρωτες και τελικά αποφάσισε να ακυρώσει το διαζύγιο του με την Ιουλία προκειμένου να σώσει τον γάμο τους, κάτι που αποτέλεσε πρόταση της συζύγου του.

Πώς θα δεχθεί ο Κουράκος τα όσα θα του πει η Ευτυχία και ποια θα είναι η αντίδραση της Ιουλίας σε όλο αυτό;

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό