Γη της Ελιάς: Νέο βήμα στην προσωπική της ζωή ετοιμάζεται να κάνει η Μυρτάλη

Γη της Ελιάς: Νέο βήμα στην προσωπική της ζωή ετοιμάζεται να κάνει η Μυρτάλη

Νέες εξελίξεις στην Αρεόπολη θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Megaη Γη της ελιάς σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η Γη της ελιάς συνεχίζει να συναρπάζει και να σαρώνει στην τηλεθέαση αποκτώντας το δικό της φανατικό κοινό ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportimeο Δημοσθένης αποκαλύπτει το σκληρό του πρόσωπο που θα φέρει αναταραχή στη Μάνη, όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα συζητηθεί.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Μαζί Μυρτάλη – Χρήστος!

Νέο βήμα στην προσωπική της ζωή ετοιμάζεται να κάνει η Μυρτάλη, που μετά από δύο ατυχίες με τον Στέφανο και τον Νικήτα είναι έτοιμη να προχωρήσει.

Όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Μυρτάλη θα βρεθεί στο επίκεντρο με την αλλαγή στην συμπεριφορά της να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Τόσο στην προσωπική της ζωή, όσο και στην επαγγελματική δείχνει να αλλάζει και να σκληραίνει ακολουθώντας με αυτόν τον τρόπο τα χνάρια του πατέρα της.

Ο ανιψιός του Λυκούργου όμως, ο Χρήστος έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον της πρωταγωνίστριας που δεν μπορεί να κρύψει τη συμπάθεια της προς αυτόν.

Οι εξελίξεις όμως γύρω από αυτόν το νέο έρωτα θα είναι ραγδαίες καθώς σύντομα θα αποτελέσουν το νέο ζευγάρι της Αρεόπολης, γεγονός που θα προκαλέσει μπαράζ εξελίξεων τόσο για τον Αλέξη που δεν μπορεί να κρύψει την εμμονή που έχει με την Μυρτάλη όσο και για τον Στέφανο που θα δοκιμαστεί εκ νέου.

Από εκεί και πέρα, η Εύα συστήνει τον αδελφό της, τον Άρη, στην κοριτσοπαρέα κι εκείνος δείχνει ιδιαίτερα γοητευμένος από την Ευτυχία.

Τέλος, η Αθηνά φτάνει στο Σούνιο κι ανακαλύπτει το ξεχασμένο μπουφάν της Αντιγόνης, βάζοντας έτσι τη Μαρία σε περιπέτειες.

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό