Γη της Ελιάς: Νέος χωρισμός, νέο ζευγάρι, μια επίθεση και ένας καυγάς

Γη της Ελιάς: Νέος χωρισμός, νέο ζευγάρι, μια επίθεση και ένας καυγάς

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Γη της Ελιάς, με τα νέα επεισόδια να είναι συγκλονιστικά. Σήμερα 28/2 θα δούμε ένα ζευγάρι – μετά από έναν χωρισμό “βόμβα” – , μια επίθεση και έναν καβγά. Τι θα γίνει ανάμεσα στον Στάθη και την Βασιλική;

Επεισόδιο 155

Ο Στάθης δεν διστάζει να προχωρήσει ερωτικά με την Εύα, προσπαθώντας έτσι να ξεπεράσει εντελώς την Ιουλία και να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Ο Ανέστης, μεθυσμένος, επιτίθεται στην Ευτυχία έξω από το σπίτι της. Η Μαρίνα, που περνά τυχαία από εκεί, χτυπά τον Ανέστη με μια πέτρα στο κεφάλι προκειμένου να γλιτώσει την Ευτυχία από τα χέρια του.

Η Αντιγόνη καβγαδίζει με τον Ισίδωρο κι εκείνη μαζεύει τα πράγματά της και γυρίζει στο σπίτι της. Μετά από αυτό, εντελώς απρόσμενα, ο Μάνος κάνει μια κίνηση καλής θέλησης προς την αδελφή του. Ο Στάθης βλέπει τυχαία στο δρόμο τη Βασιλική και διχάζεται ανάμεσα στην πατρική αγάπη και τον θυμό του.

 

“Καυτό” spoiler από την τηλεοπτική Αρετή

«Είμαι ευγνώμων για τον ρόλο, την αγαπώ πολύ την Αρετή, αλλά δεν την αντέχω καθόλου. Ο πιο τοξικός και αντιπαθής ρόλος αυτή τη στιγμή στη Γη της ελιάς είναι η Αρετή. Είναι ακριβώς επειδή χτυπάει στο θέμα της μάνας, στο μητρικό ένστικτο. Θα δώσω όμως spoiler.

«Η Αρετή, όπως και ο Στέφανος, θα λυγίσουν. Κάποια στιγμή δεν θα αντέξουν. Θα δουν την μικρή με το μωρό και θα λυγίσουν. Βέβαια, μετά θα ξαναμπούμε στις εργαστηριακές ρυθμίσεις και θα δούμε την Αρετή που όλοι ξέρουμε και όλοι αγαπάμε.

Προς το παρόν δεν προβλέπεται κάποιος έρωτας για την Αρετή. Θα έχουμε μεγάλες κόντρες με τον Στάθη, θα τον πετάξω έξω από το σπίτι».

www.youweekly.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό