Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πιάνει στα πράσα Χρήστο και Μυρτάλη – Καταθέσεις φωτιά καίνε την Αθηνά

Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πιάνει στα πράσα Χρήστο και Μυρτάλη – Καταθέσεις φωτιά καίνε την Αθηνά

Γεμάτα καθηλωτικές εξελίξεις αναμένεται να είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega η Γη της ελιάς, που έκανε χθες (19/9) την μεγάλη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της.

Η γη της ελιάς τη περασμένη τηλεοπτική σεζόν, σάρωσε στην τηλεθέαση  όμως ο 2ος κύκλος της σειράς υπόσχεται πολλά περισσότερα ενώ έχει κλειδώσει η ημερομηνία που θα ξεκινήσει.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime και από τη νέα σεζόν οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, καθώς ο Ισίδωρος δέχεται ανήθικη πρόταση για την Αθηνά.

Εκτός εαυτού θα βγει ο Αλέξης μόλις δει τη Μυρτάλη να είναι αγκαλιά με τον Χρήστο, με τον παλιό του εαυτό, που δεν έχει φύγει ποτέ, να κάνει και πάλι την εμφάνιση του.

Την ίδια στιγμή, το μυστήριου με την δολοφονία της Βιολέτας μπροστά στον Λυκούργου έχει κάνει τον Κουράκο να πιστεύει πως το συγκεκριμένο κύκλωμα είναι πραγματικά αδίστακτο.

Την ίδια στιγμή, η Αγγελική έχει σκορπίσει χαμόγελα στο σπίτι των Βρεττάκων και ο Μάνος, ξετρελαμένος μαζί της, αναλαμβάνει να τη συνοδεύσει την πρώτη της ημέρα στο σχολείο.

Παράλληλα, ο Στάθης προτείνει στον Δημοσθένη να συμπεριλάβει τον Άρη στην παράταξή του κι εκείνος δέχεται να τον γνωρίσει, παρόλο που το μυαλό του είναι στη δίκη της Αθηνάς.

Η δίκη συνεχίζεται με τις καταθέσεις μαρτύρων, οι οποίοι επιβεβαιώνουν γεγονότα που επιβαρύνουν τη θέση της Αθηνάς ενώ η Ισμήνη εμμένει στον χωρισμό της με τον Κωνσταντίνο και εξουσιοδοτεί την Αλκμήνη να του επιστρέψει το αυτοκίνητο που της είχε δωρίσει.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Η γη της ελιάς» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό