Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης συλλαμβάνεται μετά την καταγγελία της Ελένης

Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης συλλαμβάνεται μετά την καταγγελία της Ελένης

Νέες εξελίξεις στην Αρεόπολη θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Megaη Γη της ελιάς σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η Γη της ελιάς συνεχίζει να συναρπάζει και να σαρώνει στην τηλεθέαση αποκτώντας το δικό της φανατικό κοινό ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportimeο Αλέξης συλλαμβάνεται μετά την σοκαριστική καταγγελία της Ελένης πως την παρενόχλησε σεξουαλικά τη στιγμή που εκείνη ήταν στο γραφείο του.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα ταρακουνήσει συθέμελα την Μάνη καθώς ο Δημήτρης αναμένεται να βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ληστεία με 250.000 ευρώ για τον Δημήτρη

Στο στόχαστρο θα βρεθεί για ακόμη μια φορά ο Δημήτρης που ξαναβγάζει στο προσκήνιο τον σκληρό χαρακτήρα του και ηγείται μιας ληστείας με λεία 250.000 ευρώ.

Η απόφαση του να κάνει αυτή την ληστεία ανοίγει μέτωπο με τον Κωνσταντίνο που του λέει πλέον ανοιχτά πως από εδώ και πέρα είναι εχθροί.

Την ίδια στιγμή ο Ισίδωρος σκέφτεται σοβαρά να βάλει υποψηφιότητα ως δήμαρχος και αυτές του τις σκέψεις τις μοιράζεται με τον Μάνο.

Ο χρόνος κυλάει βασανιστικά για τον Φίλιππο και την Βασιλική που περιμένουν με μεγάλη αγωνία ένα καλό νέο για το παιδί τους μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Ο Φίλιππος παίρνει εξιτήριο με τον γιατρό να του τονίζει την ανάγκη να επιστρέψει στο σπίτι προκειμένου να αναρρώσει και να ξεκουραστεί πλήρως.

Οι τύψεις όμως τον βαραίνουν, με τον αρχικό θυμό της Βασιλικής να φεύγει όταν θα καταλάβει πως ο Φίλιππος δεν είναι ο υπεύθυνος για το ατύχημα.

Κρίσιμες είναι η ώρες για το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου που όμως θα ακούσουν ευχάριστα νέα, τη στιγμή που η πρώτη διώχνει την Αρετή και τον Στέφανο από το νοσοκομείο, με το χάσμα ανάμεσα τους να μεγαλώνει.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό