Γη της ελιάς: Ο Ισίδωρος δέχεται ανήθικη πρόταση για την Αθηνά – Τρόμος για την Χάιδω

Γη της ελιάς: Ο Ισίδωρος δέχεται ανήθικη πρόταση για την Αθηνά – Τρόμος για την Χάιδω

Μία δυναμική πρεμιέρα μας υπόσχεται η σειρά του Mega, Η γη της ελιάς καθώς όπως μπορείτε να δείτε και από το αποκλειστικό απόσπασμα του πρώτου επεισοδίου οι εξελίξεις τρέχουν από τις πρώτες σκηνές.

Σήμερα κάνουν πρεμιέρα και άλλες σειρές όπως ο Σασμός και ο Παράδεισος των Κυριών με το ενδιαφέρον για το ποια θα βρεθεί στην κορυφή στην τηλεθέαση να είναι μεγάλο.

Το Mega πάντως ευελπιστεί πως το φανατικό κοινό που απέκτησε η γη της ελιάς πέρσι θα συνεχίσει την υποστήριξή του. Πώς να γίνει και διαφορετικά δηλαδή με την ιστορία να παίρνει άλλες διαστάσεις και τους αγαπημένους ήρωες να μπαίνουν σε νέες περιπέτειες.

Φίλιππος και Βασιλική δεν απαντάνε στα τηλέφωνά τους και η ανησυχία της Χάιδως όλο και μεγαλώνει καθώς το ζευγάρι έχει αργήσει σημαντικά. Αμέσως ειδοποιεί τον Λυκούργο.

Οι ώρες περνούν και οι δυο τους συνεχίζουν να μη δίνουν σημάδια ζωής. Η Χάιδω τρομοκτρατημένη ζητάει τη βοήθεια του Κουράκου ενώ ειδοποιεί και τον Στάθη για ότι γίνεται.

Η αδερφή του Δημήτρη, η Ηρώ, βρίσκει τον Ισίδωρο και του κάνει μία ανήθικη πρόταση που αφορά τη δίκη της Αθηνάς.

Ο Κουράκος πιέζει την Ευτυχία αναφορικά με τη δολοφονία του Ανέστη κάνοντάς την να παραδεχτεί κάποια γεγονότα.

Η δίκη της Αθηνάς ξεκινάει με τη πρώτες καταθέσεις να είναι κατηγορηματικές από τον Κουράκο και την Ηρώ.

Η Βιολέτα μετά τη δολοφονία της φίλης της είναι έντρομη και ζητάει να βρεθεί με τον Λυκούργο. Αυτό το ραντεβού όμως θα βαφτεί με αίμα…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Η γη της ελιάς» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό