Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος κάνει τα πάντα προκειμένου να έρθει κοντά με τη Φανή – Η Χάιδω καλεί τον Στάθη για φαγητό

Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος κάνει τα πάντα προκειμένου να έρθει κοντά με τη Φανή – Η Χάιδω καλεί τον Στάθη για φαγητό

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη γη της ελιάς, με τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega να καθηλώνουν σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε αρχικά τη Μαργαρίτα να μιλάει στον Κουράκο, ζητώντας του βοήθεια, αφότου ο Θεοδόσης της στέλνει χρήματα.

Το πρώτο που πρέπει να κάνει σύμφωνα με τον ίδιο είναι να μιλήσει στην αστυνομία, για να ξεσκεπαστεί το κύκλωμα και σε αντάλλαγμα θα έχει προστασία.

Εκείνη θα αποφασίσει να δεχτεί και λέει στον Αλέξη τα πάντα για τα χρήματα, χωρίς φυσικά να αναφέρει τα όσα συμβαίνουν με την αστυνομία.

Αυτός θα βρει ένα τέτοιο ποσό τέλειο προκειμένου να μην ανησυχήσει ξανά για τα οικονομικά του προβλήματα και μπαίνει στο μυαλό του η ιδέα να τα κλέψει.

Από κει και πέρα ο Ισίδωρος κάνει τα πάντα προκειμένου να έρθει κοντά με τη Φανή αλλά και τη μικρή Αγγελική κάτι που καταφέρνει και επιστρέφει στη Μάνη.

Ακόμα θα δούμε την Αντιγόνη να μη θέλει να μάθει τίποτα για όσα πέρασε, ενώ ούτε η φωτογραφία της μικρής φαίνεται να τη συγκινεί.

Η Χάιδω καλεί τον Στάθη για φαγητό και σιγά σιγά αρχίζουν να γίνονται οικογένεια. Αντίθετα, η Αρετή εμμένει στην απόφασή της να μη δέχεται τον Φίλιππο και αρνείται οποιαδήποτε επαφή μαζί του.

Όταν, όμως, ο Στέφανος της ανακοινώσει πως σκοπεύει να φύγει για την Ισπανία, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Μην ξεχνάτε ότι η γη της ελιάς… παίζει δυνατά και στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό