Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος παθαίνει καρδιακό επεισόδιο

Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος παθαίνει καρδιακό επεισόδιο

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η ιστορία από την Μάνη συνεχίζει να συναρπάζει και τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα στη μάχη για την τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportimeο Ισίδωρος παθαίνει καρδιακό επεισόδιο σε μια εξέλιξη που θα συγκλονίσει την οικογένεια των Βρεττάκων.

Πιο συγκεκριμένα στο επίκεντρο θα βρεθεί για ακόμη μια φορά η Μυρτάλη, με τον Ισίδωρο και τον Μάνο να νιώθουν τύψεις για εκείνη και την αδικία που έχει υποστεί στα περιουσιακά.

Την ίδια στιγμή η Ιουλία μαθαίνει από τον Ισίδωρο πως αυτός πλαστογράφησε τη διαθήκη του Ιπποκράτη και πλέον βρίσκεται μπροστά στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της.

Από την μια θέλει να αποκαλύψει στη Μυρτάλη όσα έμαθε για τη διαθήκη, αλλά από την άλλη τρέμει μήπως εκείνη αντιδράσει ακραία και οδηγήσει τον Ισίδωρο στη φυλακή.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Άνω κάτω Χάιδω και Μέλπω!

Αναστάτωση έχει προκληθεί στην Χάιδω από την Μέλπω που θα προσπαθήσει να την βγάλει τρελή για όσα εκείνη είδε ανάμεσα σε αυτήν και τον Λυκούργο. Ο τελευταίος μάλιστα της ζητάει εξηγήσεις με την πρώην γυναίκα του να μην παραδέχεται ποτέ τα όσα συζήτησε με την Χάιδω.

Σύντομα αναμένεται να βγει και η απόφαση του δικαστηρίου για τον Φίλιππο που αναμένεται να σοκάρει τους πάντες παρότι η αγόρευση του Λυκούργου προκαλεί την ευαισθητοποίηση του σώματος των ενόρκων.

Έξαλλη είναι η Αρετή μετά την αποκάλυψη πως η Εύα είναι η γυναίκα που έχει κατακτήσει την καρδιά του Στάθη και για αυτόν τον λόγο σκοπεύει να την επισκεφθεί άμεσα από το σπίτι της, όπου θα την χαστουκίσει και θα την πιάσει από τα μαλλιά.

Στέφανος και Βασιλική έρχονται και πάλι σε σύγκρουσε με αφορμή την δίκη του Φίλιππου με τον πρώτο να μην δείχνει διατεθειμένος να κάνει πίσω ούτε για την αδερφή του και το παιδί της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό