Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος αντιλαμβάνεται τις δουλειές που κάνουν Δημήτρης και Ανέστης

Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος αντιλαμβάνεται τις δουλειές που κάνουν Δημήτρης και Ανέστης

Νέες εξελίξεις στην Αρεόπολη θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Megaη Γη της ελιάς σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η Γη της ελιάς συνεχίζει να συναρπάζει και να σαρώνει στην τηλεθέαση αποκτώντας το δικό της φανατικό κοινό ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Όπως διαβάσατε ήδη από το SportimeΑνέστης και Δημήτρης δολοφονούνται άγρια όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη για τον δεύτερο που θα πληρώσει ακριβά την απόφαση να τεθεί αντιμέτωπος με τον Κωνσταντίνο.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημήτρης μπλέκει με τη διακίνηση ναρκωτικών

Ο Δημήτρης είναι ένας αναμφίβολα σκληρός χαρακτήρας που δεν θα διστάσει να προχωρήσει σε κάθε ανήθικη πράξη προκειμένου να πάρει αυτό που θέλει και να φύγει.

Ο Ανέστης έχει μπει σε νέους κύκλους μετά την εμπειρία του από την φυλακή και εκεί φροντίζει να εντάξει και τον Δημήτρη που πλέον θα μπλέξει με τη διακίνηση ναρκωτικών.

Όλα αυτά όμως θα γίνουν πίσω από την πλάτη του Κωνσταντίνου που μόλις αντιληφθεί όλη αυτή την πλεκτάνη θα οργιστεί καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ζήτησε από τον Δημήτρη να βάλει μυαλό.

Την ίδια στιγμή η Ευτυχία αποκαλύπτει το μυστικό της στον Άρη που την πολιορκεί ερωτικά, με εκείνη να του ξεκαθαρίζει πως δεν είναι έτοιμη για ένα τέτοιο βήμα.

Ο Αλέξης χάνει οριστικά την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, γεγονός που στεναχωρεί την Μαργαρίτα ενώ η Αθηνά προβληματισμένη από το νέο εκβιασμό του Δημήτρη ενημερώνει τον Ιάκωβο και εκείνος γίνεται έξαλλος.

Ακόμη, ο Πότης είναι αποφασισμένος να αλλάξει τρόπο ζωής και ξεκινάει περπάτημα στο βουνό, παρέα με τον Λεωνίδα προκειμένου να προλάβει το ζάχαρο.

Τέλος, η Ασπασία προσπαθεί να πείσει τον Στάθη να δώσει μια νέα ευκαιρία στην Αρετή. Θα τα καταφέρει όμως;

sportime.gr

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό