Γη της ελιάς: Ο Κουράκος ακυρώνει το διαζύγιο – Η Εύα ανακαλύπτει πτώματα – Η Αλκμήνη φλερτάρει με τον Κωνσταντίνο

Γη της ελιάς: Ο Κουράκος ακυρώνει το διαζύγιο – Η Εύα ανακαλύπτει πτώματα – Η Αλκμήνη φλερτάρει με τον Κωνσταντίνο

Ανατρεπτικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του Megaη γη της ελιάςσύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η γη της ελιάς σαρώνει και φέτος στην τηλεθέαση  με τον 2ο κύκλο της σειράς να υπόσχεται πολλά περισσότερα που θα ανατρέψουν όλα όσα γνώριζε το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime και από τη νέα σεζόν οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, για τον Κουράκο που αποκαλύπτει στην Ιουλία πως του αρέσει η Ευτυχία.

Στα επόμενα επεισόδια, η Ιουλία συζητά με τον Κουράκο για το μέλλον του γάμου τους και παίρνουν μια σημαντικά αλλά ταυτόχρονα ανατρεπτική απόφαση.

Ο Αστυνόμος αποφασίζει να μην προχωρήσει στην αίτηση διαζυγίου και ζητά από την Ιουλία να ξαναμιλήσουν τη στιγμή που η Μυρτάλη εκμυστηρεύεται στη Μαρίνα πως τον είδε να μιλά με την Ευτυχία.

Παράλληλα, Λυκούργος και Αθηνά περνούν ώρες αγωνίας, καθώς η ώρα της ετυμηγορίας πλησιάζει ενώ η Εύα αναλαμβάνει μια νέα οικοδομή και κατά τη διάρκεια της εκσκαφής θα βρεθεί μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Η Αλκμήνη φλερτάρει με τον Κωνσταντίνο και η Ισμήνη δείχνει να ζηλεύει ενώ η Χάιδω προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για μία σοβαρή επέμβαση που χρειάζεται να κάνει η Κατερίνα στην Ιαπωνία.

Τέλος, ο Στάθης θυμώνει με την Εύα όταν ανακαλύπτει ένα ψέμα της που θα δοκιμάσει για τα καλά τη σχέση τους.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη  Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό