Γη της Ελιάς: Ο Πότης πιάνει στα «πράσα» Ιάκωβο και Αθηνά

Γη της Ελιάς: Ο Πότης πιάνει στα «πράσα» Ιάκωβο και Αθηνά

Νέες εξελίξεις στην Αρεόπολη θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Megaη Γη της ελιάς σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η Γη της ελιάς συνεχίζει να συναρπάζει και να σαρώνει στην τηλεθέαση αποκτώντας το δικό της φανατικό κοινό ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportimeη Αρετή παθαίνει έμφραγμα για να κρατήσει τον Στάθη δίπλα της όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα απασχολήσει την ιστορία από τη Μάνη.

Πιο συγκεκριμένα, στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων αναμένεται να βρεθούν η Αθηνά, ο Ιάκωβος αλλά και… ο Πότης, με οτι αυτό συνεπάγεται για το ζευγάρι!

Η Αθηνά συνεχίζει να δέχεται τις απειλές του Δημήτρη και έχει ως μοναδικό στήριγμα τον Ιάκωβο που της λέει να μην ανησυχεί.

Παρότι προσπαθεί να μην το σκέφτεται, βλέπει πάνω στο γραφείο του Ιπποκράτη ένα όπλο, γεγονός που την παραξενεύει, ενώ ο Δημήτρης την επισκέπτεται για ακόμη μια φορά προκειμένου να βάλει μπροστά το σκοτεινό σχέδιο του.

Πότης και Λεωνίδας αποφασίζουν να πάνε μια βόλτα στο βουνό, εκεί όπου όμως θα δούνε αγκαλιά την Αθηνά με τον Ιάκωβο, με τον πρώτο να κάνει τα πάντα προκειμένου να μαθευτεί η είδηση παντού.

Το γεγονός αυτό όμως θορυβεί το ζευγάρι που αποφασίζει να βάλει τέλος στη σχέση του ενώ ο Πότης προσεγγίζει την Αλκμήνη.

Ο Ιάκωβος παίρνει την απόφαση να φύγει από την Μάνη και να επιστρέψει για ένα χρονικό διάστημα στην Ισπανία, κάτι που όμως ρίχνει σε κατάθλιψη την Αθηνά.

Όλοι της έχουν γυρίσει την πλάτη μετά την αποκάλυψη της σχέσης της, εκτός φυσικά από την Αναστασία που αποφασίζει να της συμπαρασταθεί.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό