Γη της Ελιάς: Ο σκηνοθέτης απκαλύπτει το τέλος της πρώτης σεζόν της σειράς

Γη της Ελιάς: Ο σκηνοθέτης απκαλύπτει το τέλος της πρώτης σεζόν της σειράς

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σεζόν είναι μέχρι στιγμής η σειρά του Mega η οποία σαρώνει στη τηλεθέαση.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου ο οποίος έχει γίνει γνωστός τα τελευταία χρόνια για τις δραματικές σειρές στις οποίες συμμετέχει, έδωσε συνέντευξη στο ΒΗΜΑgazino όπου και έδωσε πληροφορίες για το πως θα ολοκληρωθεί η πρώτη σεζόν στη γη της ελιάς.

Η εξέλιξη της σειράς κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Σας έχουμε ήδη γράψει πως ο Αλέξης οργανώνει τη δολοφονία του Νικήτα σε μια εξέλιξη που θα σοκάρει. Ακόμη, ο Στέφανος ερωτεύεται την Έλλη φέρνοντας την ανατροπή.

Όλα αυτά θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και την επόμενη σεζόν καθώς ο σκηνοθέτης της σειράς αποκάλυψε πως υπάρχει συμφωνία για δεύτερη σεζόν, κάτι το οποίο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα.

Στην ερώτηση που του έγινε για τη δεύτερη σεζόν, ο Αντρέας Γεωργίου έδωσε πολλές πληροφορίες που θα ενθουσιάσουν το φανατικό κοινό που έχει δημιουργήσει η σειρά.

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης ανέφερε πως το φινάλε φέτος, δηλαδή της πρώτης σεζόν θα είναι πολύ ανατρεπτικό και μάλιστα θα περιλαμβάνει ολόκληρο το καστ! Τόσο σοκαριστικό αναμένεται να είναι που ο ίδιος δήλωσε ότι για να μην υπάρξουν διαρροές οι τελευταίες σκηνές θα μείνουν μυστικές ακόμη και στους ηθοποιούς.

«Έχουμε ένα πολύ ανατρεπτικό φινάλε για φέτος στο οποίο θα συμμετέχει όλο το καστ. Όμως, για να μην υπάρξουν διαρροές, θα κρατήσουμε αυτές τις τελευταίες σκηνές ως επτασφράγιστο μυστικό, ακόμη και από τους ηθοποιούς.», ήταν τα λόγια του.

Εμείς αναμένουμε με αγωνία τη συνέχεια. Η γη της ελιάς έτσι κι αλλιώς δε μας έχει απογοητεύσει καθόλου μέχρι στιγμής και μόνο «καρπούς» βλέπουμε να μας δίνει.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό