Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος απομακρύνεται από την Αρετή

Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος απομακρύνεται από την Αρετή

Νέες εξελίξεις στην Αρεόπολη θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Megaη Γη της ελιάς σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η Γη της ελιάς συνεχίζει να συναρπάζει και να σαρώνει στην τηλεθέαση αποκτώντας το δικό της φανατικό κοινό ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Όπως διαβάσατε ήδη από το SportimeΙουλία και Κουράκος θα βιώσουν δύσκολες στιγμές όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα φέρει ανατροπές στο χωριό.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Ελένη βάζει στη θέση της την Αρετή!

Η Αρετή φανερώνει καθημερινά πλέον τον σκληρό χαρακτήρα της κάτι που αρχίζει να αντιλαμβάνεται και ο μοναδικός μέχρι τώρα σύμμαχος της, ο Στέφανος.

Η άνευ προηγουμένου επίθεση της στην Ελένη δεν άρεσε στον γιο της που αρχίζει να καταλαβαίνει πως ο Στάθης είχε δίκιο σε όλα όσα του έλεγε καθώς η μητέρα του δεν θέλει κάποια γυναίκα στη ζωή του.

Η Αρετή όμως θα πάρει ένα καλό μάθημα από την Ελένη μέσα στην ταβέρνα όταν η πρώτη θα πάει με θράσος εκεί προκειμένου να της ζητήσει τα ρέστα.

Τότε όμως η Ελένη θα κάνει τη δική της αντεπίθεση ξεφτιλίζοντας την Αρετή μπροστά σε όλους γεγονός που εκείνη δεν περίμενε σε καμία περίπτωση.

Ο Φίλιππος και ο Αλέξης πηγαίνουν για ψάρεμα. Εκεί, ο Φίλιππος διαπιστώνει πως ο Αλέξης είναι διαρκώς αφηρημένος, γεγονός που μοιράζεται με τη Χάιδω.

Ο Ισίδωρος ζητά από την Αντιγόνη να του πει το όνομα της γυναίκας που υιοθέτησε το παιδί της, αλλά εκείνη αρνείται. Η ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και ο Στάθης με την Αρετή συγκρούονται ανοιχτά σε όλα τα μέτωπα.

Η Αρετή κερδίζει την αγωγή κατά του Στάθη και τον αφήνει σχεδόν στον δρόμο. Στις δύσκολες αυτές στιγμές του Καπερνάρου θα σταθεί στο πλευρό του η κόρη του, η Βασιλική.

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό