Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος μένει άναυδος με τη συμπεριφορά της μητέρας του

Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος μένει άναυδος με τη συμπεριφορά της μητέρας του

Νέες εξελίξεις στην Αρεόπολη θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Megaη Γη της ελιάς σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η Γη της ελιάς συνεχίζει να συναρπάζει και να σαρώνει στην τηλεθέαση αποκτώντας το δικό της φανατικό κοινό ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportimeη Αρετή βρίσκει νέο θύμα και της επιτίθεται εξαιτίας του γιου της που νιώθει την ανάγκη πως πρέπει να τον υπερασπιστεί.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Στέφανος ανακαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Αρετής!

Η εξέλιξη αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική για την οικογένεια των Καπερνάρων καθώς η νέα έκρηξη της Αρετής θα οδηγήσει τον Στέφανο σε διαφορετικά μονοπάτια.

Ο Στέφανος συνειδητοποιεί πως ο πατέρας του υπήρξε προφητικός και ότι η Αρετή του καταστρέφει τη μια σχέση πίσω από την άλλη. Εκείνη φυσικά αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι πάντα επεδίωκε το καλό του. Ο Στάθης ζητά από την Ιουλία να μην τον αντιμετωπίζει πια εχθρικά.

Την ίδια ώρα, ο Κουράκος μαθαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα τεκνοποίησης κι έτσι η Ιουλία προχωρά σε νέα σειρά εξετάσεων. Ο Φίλιππος και ο Αλέξης πηγαίνουν για ψάρεμα.

Εκεί, ο Φίλιππος διαπιστώνει πως ο Αλέξης είναι διαρκώς αφηρημένος, γεγονός που μοιράζεται με τη Χάιδω. Ο Ισίδωρος ζητά από την Αντιγόνη να του πει το όνομα της γυναίκας που υιοθέτησε το παιδί της, αλλά εκείνη αρνείται. Η ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και ο Στάθης με την Αρετή συγκρούονται ανοιχτά σε όλα τα μέτωπα.

Ακόμη, η Αντιγόνη βγαίνει εκτός εαυτού καθώς ο Ισίδωρος την κατηγορεί για πράξεις που δεν έκανε ενώ τέλος ο Δημήτρης δεν το βάζει κάτω και εκβιάζει την Αθηνά για περισσότερα χρήματα, με την απειλή ότι θα αποκαλύψει σε όλους το ένοχο μυστικό τους.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό