Γη της Ελιάς: Όλες οι εξελίξεις από το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν

Γη της Ελιάς: Όλες οι εξελίξεις από το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν

Μπορεί η γη της ελιάς να έριξε αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν σαρώνοντας μέχρι και την τελευταία ημέρα την τηλεθέαση της prime time ζώνης, όμως έχει ακόμη… μέλλον!

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime και από τη νέα σεζόν οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές στην τηλεοπτική σειρά του MEGA καθώς τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν έχουν ξεκινήσει και οι ηθοποιοί προσπαθούν να κοιμηθούν ακόμη και σε κάποιο break προκειμένου να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους.

Οι εξελίξεις θα τρέξουν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σεζόν και στο επίκεντρο αυτού αναμένεται να βρεθεί η Ευτυχία μετά τα όσα έγιναν με τον Ανέστη.

Η Ευτυχία βιώνει δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του Ανέστη που την ανάγκασαν να βάψει με αίμα τα χέρια της, με ορισμένους να της γυρίζουν την πλάτη και άλλοι να τάσσονται στο πλευρό της.

Σύμφωνα με το νέο μεγάλο  «Η Γη της ελιάς spoiler» από το Sportime, έχει τους πάντες δίπλα της γιατί όλοι ήξεραν τι ήταν ο Ανέστης και μάλιστα σύμμαχός της θα είναι ο Κουράκος, ο οποίος ξέρει ότι ο Ανέστης ήταν πίσω και από την απόπειρα δολοφονίας του.

Παράλληλα, στο πλευρό της Ευτυχίας θα παραμείνει όμως και ο αδελφός της Εύας ενώ ο Άρης είναι συντετριμμένος, αλλά αγαπάει τόσο πολύ την Ευτυχία που δεν έχει σκοπό να την αφήσει μόνη, όσο κι αν η ίδια του το ζητάει.

Ακόμη, στην αρχή της νέας σεζόν θα δούμε, την Μαρίνα και τον Μάνο που αποφασίζουν να κινηθούν για την υιοθέτηση της μικρής Αγγελικής.

Ακόμη, ο Ισίδωρος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αλλά πιο πολύ απ’ όλους δείχνει συγκινημένος ο Μάνος, που μαζί με τη Μαρίνα είναι συνέχεια κοντά στο παιδί.

Τέλος, η Αντιγόνη βλέπει για πρώτη φορά την μικρή Αγγελική κάτι που αναμένεται να της προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό