Γη της ελιάς: Στα άκρα Πότης και Αλκμήνη

Γη της ελιάς: Στα άκρα Πότης και Αλκμήνη

Μεγάλες ανατροπές ετοιμάζονται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Megaη Γη της ελιάς σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η γη της ελιάς έριξε αυλαία και σάρωσε στην τηλεθέαση  όμως ο 2ος κύκλος της σειράς υπόσχεται πολλά περισσότερα ενώ έχει κλειδώσει η ημερομηνία που θα ξεκινήσει.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime και από τη νέα σεζόν οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, με τον Χρήστο να δέχεται δολοφονική επίθεση μέσα στη ταβέρνα του.

Αυτή όμως δεν θα είναι και η μοναδική εξέλιξη καθώς στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων αναμένεται να βρεθεί η σχέση Πότη και Αλκμήνης και ο λόγος είναι μια άλλη γυναίκα.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Άγριος καυγάς Πότη και Αλκμήνης – Κοντά στον χωρισμό;

Στα άκρα θα οδηγηθεί η σχέση του Πότη και της Αλκμήνης και για αυτό θα φέρει ευθύνη η Ράινα, βουλγαρικής καταγωγής, η οποία πιάνει δουλειά ως χορεύτρια σε μαγαζί της περιοχής.

Η Ράινα αναζητεί ένα σπίτι για να μείνει και η Αλκμήνη είναι έτοιμη να την βοηθήσει λέγοντας την πως μπορούν να συγκατοικήσουν, κάτι που την χαροποιεί ιδιαιτέρως.

Αυτή η εξέλιξη όμως δεν αρέσει καθόλου στον Πότη, με το ζευγάρι να καυγαδίζει άγρια, με τον καφετζή του χωριού να λέει στη σύντροφο του πως δεν μπορεί να βάλει αυτή τη γυναίκα στο σπίτι της γιατί θα την σχολιάζουν.

Την ίδια στιγμή, τα πάνω κάτω θα έρθουν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς, με την Ισμήνη να βιώνει δύσκολες στιγμές καθώς η απαγωγή της Βασιλικής θα επηρεάσει και τη δική της ζωή.

Μέσα από αυτό το τραγικό γεγονός θα ανακαλύψει μαζί με τον Λυκούργο ποιος πραγματικά είναι ο Κωνσταντίνος αλλά και τη σχέση του με τον Δημοσθένη που τους έχει βάλει όλους σε μεγάλο κίνδυνο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό