Γη της Ελιάς: Στο κρατητήριο ο Αλέξης για σεξουαλική επίθεση στην Ελένη!

Γη της Ελιάς: Στο κρατητήριο ο Αλέξης για σεξουαλική επίθεση στην Ελένη!

Νέες εξελίξεις στην Αρεόπολη θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Megaη Γη της ελιάς σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η Γη της ελιάς συνεχίζει να συναρπάζει και να σαρώνει στην τηλεθέαση αποκτώντας το δικό της φανατικό κοινό ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχεια υπόσχονται ακόμη περισσότερα.

Όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, αυτά θα είναι τα νέα πρόσωπα που ανατρέπουν τα πάντα στο φινάλε της σειράς, όμως μέχρι τότε, η Μάνη αναμένεται να ταρακουνηθεί από μια άλλη εξέλιξη και στο επίκεντρο θα βρεθεί για ακόμη μια φορά ο Αλέξης!

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: ΒΟΜΒΑ Σεξουαλική επίθεση του Αλέξη στην Ελένη!

Τα πάνω κάτω αναμένεται να φέρει στην Αρεόπολη μια σοκαριστική καταγγελία από την Ελένη στην Αστυνομία για την σεξουαλική παρενόχληση της από τον Αλέξη.

Αφορμή για να συμβεί αυτό θα σταθεί το γεγονός ότι η Ελένη παίρνει την απόφαση να ξεκινήσει συνεδρίες με τον Αλέξη και να μιλήσει σε εκείνον για όλα όσα την απασχολούν.

Όλα όμως θα ανατραπούν, όταν ο Αλέξης θα φαντασιωθεί πως η Ελένη είναι η Μυρτάλη γεγονός που θα τον κάνει να της επιτεθεί σεξουαλικά.

Η Ελένη με διακριτικό τρόπο του ξεκαθαρίζει πως υπάρχουν όρια και πως δεν την ενδιαφέρει ερωτικά, ενώ την επόμενη ημέρα ο Αλέξης πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει τον Φίλιππο και το μωρό του μετά το τροχαίο ατύχημα που είχαν.

Για κακή του τύχη όμως, εκεί θα δει την Μυρτάλη κάτι που θα τον αναστατώσει, με εκείνην να τρέχει γρήγορα να φύγει και τον Αλέξη να την ακολουθεί.

Λίγο αργότερα, στο γραφείο του θα τον επισκεφθεί η Ελένη, με την κοπέλα να βιώνει μια δύσκολη κατάσταση και να φεύγει τρέχοντας πηγαίνοντας στην Αστυνομία προκειμένου να καταγγέλλει τον Αλέξη, όμως δεν μένει εκεί καθώς απευθύνεται και στον Σύλλογο Ψυχολόγων.

Ο γιος της Μαργαρίτας συλλαμβάνεται από τις Αρχές και οδηγείται στο κρατητήριο, με τον Κουράκου να του ζητάει μάταια εξηγήσεις!

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό