Γη της Ελιάς: Συνεχίζεται η δίκη του Φίλιππου Στεφανέα

Γη της Ελιάς: Συνεχίζεται η δίκη του Φίλιππου Στεφανέα

Η πολύκροτη δίκη του Φίλιππου Στεφανέα ξεκίνησε χθες στην σειρά Η Γη της Ελιάς με τις πρώτες καταθέσεις να είναι γεγονός. Το κλίμα που επικρατούσε ήταν αρκετά βαρύ. Από την μία η οικογένεια Στεφανέα μαζί με τον Λυκούργου, που είναι ο δικηγόρος του νεαρού παραμένουν όσο μπορούν πιο ψύχραιμοι αλλά από την άλλη οι Καπερνάροι με αρχηγό την Αρετή η οποία διψά για εκδίκηση προκαλούν συνεχώς εντάσεις και κόντρες.

Η δίκη συνεχίζεται γεμάτη ανατροπές

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, όπως θα δείτε και παρακάτω στο τρέιλερ που ακολουθεί, οι μαρτυρίες συνεχίζονται. Η Μυρτάλη εμφανίζεται και αυτή στην δίκη μετά την επιστροφή της από την Θεσσαλονίκη και την κηδεία του Νικήτα, πυροδοτώντας έτσι και άλλο την κατάσταση.

Ένας έντονος καυγάς της με την Αρετή θα προκαλέσει μεγάλο σάλο έξω από το δικαστήριο ενώ αυτό που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές θα είναι η μαρτυρία της μητέρας του κατηγορούμενου, της Χάιδως. Η γυναίκα ανεβαίνει στο βήμα και ξεκινά την κατάθεσή της. Η ίδια, όπως θα δείτε και στο αποψινό επεισόδιο, λυγίζει λέγοντας όλη την αλήθεια. Παραδέχεται πως αυτή και ο θυμός της όπλισαν τα χέρια του γιου της και έγινε ότι έγινε.

 

Όλοι στο δικαστήριο παγώνουν ακούγοντας την με τον Λυκούργο να μην ξέρει πια πως να διαχειριστεί την δύσκολη αυτή κατάσταση. Ο εισαγγελέας ζητά να της ασκηθεί δίωξη για ηθική αυτουργία για το έγκλημα που διέπραξε ο γιος της. Οι ελπίδες πια για να αθωωθεί ο Φίλιππος είναι ελάχιστες.

Οι ερμηνείες στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς, θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές καθώς η πολύκροτη δίκη του Φίλιππου θα εξελιχθεί σε μια κόλαση. Η συνέχεια στις οθόνες μας.

youfly.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό