Γη της Ελιάς: Το σκοτεινό παρελθόν Χρήστου και Δημοσθένη

Γη της Ελιάς: Το σκοτεινό παρελθόν Χρήστου και Δημοσθένη

Η γη της ελιάς συνεχίζεται φέρνοντας μεγάλα νούμερα στην τηλεθέαση στο κανάλι του Mega σε μία πολύ επιτυχημένη πρώτη σεζόν προβολής της.

Όσο πιο κοντά φτάνουμε στο τέλος της σεζόν τόσο πιο πολύ κορυφώνεται η αγωνία με τις εξελίξεις να τρέχουν. Όπως σας έχουμε ήδη γράψει ο Ανέστης θα χτυπήσει την Ευτυχία με τα αποτελέσματα να είναι πολύ δυσάρεστα.

Δύο νέες αφίξεις όμως στην Αρεόπολη αναστατώνουν τους ήρωες και φέρνουν τα άνω κάτω στην εξέλιξη της ιστορίας.

Αρχικά, ο Δημοσθένης, ο ξάδερφος του Στάθη, φτάνει στη Μάνη με τη γυναίκα του με σκοπό να εγκατασταθεί μόνιμα εκεί.

Σύντομα μετά την εμφάνισή του στη Μάνη ανακοινώνει πως κατεβαίνει για δήμαρχος όπως και ο Ισίδωρος. Η κόντρα μεταξύ τους είναι αναπόφευκτη.

Στόχος βέβαια του Δημοσθένη δεν είναι να ολοκληρώσει κάποιο όνειρο του για την πολιτική αλλά τα κίνητρά του είναι πολύ πιο σκοτεινά. Ο Δημοσθένης κατέχει υψηλή θέση σε σκοτεινό κύκλωμα του παρακράτους και σκοπός του είναι να ελέγχει τα πάντα στη Μάνη.

Πέρα από αυτό όμως, θέλει να βγάλει και από την μέση τον Κουράκο ο οποίος έχει στριμώξει πολλές φορές το κύκλωμα. Έχοντας στο πλευρό του τον Κωνσταντίνο, δείχνει αποφασισμένος να βγάλει από τη μέση τον αστυνομικό δολοφονώντας τον.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του Χρήστου ανατρέπουν τα πάντα

Ο Δημοσθένης δεν είναι όμως ο μόνο σκοτεινός χαρακτήρας που κάνει την εμφάνισή του αυτή την περίοδο.

Ο Χρήστος είναι ένας άνθρωπος ταλαιπωρημένος και χρεωκοπημένος ο οποίος ψάχνει μία νέα ζωή στη Μάνη στο πλευρό του αγαπημένου του θείου.

Ο Λυκούργος με τον Ιάκωβο κάνουν τα πάντα για να είναι καλύτερη η ζωή του στη Μάνη. Εκείνος εκπλήσσει άπαντες όταν εκδηλώνει το ενδιαφέρον του να αγοράσει την ταβέρνα της Ελένης.

Χάρη στην ταβέρνα, ο Χρήστος κάνει τις δικές του επαφές στη Μάνη με ένα ερωτικό ενδιαφέρον να κάνει την εμφάνισή του.

Όμως τίποτα δεν είναι όπως δείχνει. Τα σκοτεινά μυστικά ενός ένοχου παρελθόντος αποκαλύπτονται σιγά σιγά στη γη της ελιάς και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα όταν μαθαίνουν το πραγματικό πρόσωπο του Χρήστου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό