Γη της ελιάς:: Το σκοτεινό παρελθόν του Χρήστου

Γη της ελιάς:: Το σκοτεινό παρελθόν του Χρήστου

Νέες εξελίξεις στην Αρεόπολη θα φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Megaη Γη της ελιάς σύμφωνα με το νέο αποκαλυπτικό «Η Γη της ελιάς spoiler».

Η γη της ελιάς έριξε αυλαία και σάρωσε στην τηλεθέαση  όμως ο 2ος κύκλος της σειράς υπόσχεται πολλά περισσότερα ενώ έχει κλειδώσει η ημερομηνία που θα ξεκινήσει.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime και από τη νέα σεζόν οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές ,με μια νέα ηθοποιό να μπαίνει στη σειρά και να ανατρέπει τα πάντα.

Αυτή όμως δεν θα είναι και η μοναδική εξέλιξη καθώς στο επίκεντρο από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της νέας σεζόν αναμένεται να βρεθεί ο Χρήστος.

Ο Χρήστος ήρθε εντελώς ξαφνικά στη Μάνη και έφερε μπαράζ εξελίξεων με τη σχέση του με τη Μυρτάλη να είναι αυτή που είχε συζητηθεί περισσότερο.

Αυτή η σχέση όμως δεν έμελλε να στεριώσει με τη Μυρτάλη να βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Αλέξη, κάτι που τρομοκράτησε τους πάντες και τους έβαλε σε σκέψεις.

Καταιγιστικές όμως θα είναι οι εξελίξεις και για τον Χρήστο καθώς σύντομα θα έρθουν στην επιφάνεια τα κρυμμένα του μυστικά αλλά και το σκοτεινό παρελθόν του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χρήστος φαίνεται πως είναι μπλεγμένος με την μαφία και ο ρόλος του στη Μάνη δεν είναι καθόλου μα καθόλου τυχαίος.

Ο ίδιος όμως φαίνεται πως θέλει να αφήσει πίσω του τα όσα έκανε παλιότερα και να ζήσει μια απολύτως φυσιολογική ζωή, με την Αρεόπολη να του δίνει την ευκαιρία να ξεφύγει.

Όχι όμως για πολύ καθώς η μαφία δεν αστειεύεται και σύντομα θα βρεθεί στο στόχαστρο της με άγνωστες συνέπειες.

Την ίδια στιγμή και η Ισμήνη θα γίνει στόχος του Δημοσθένη που θέλει να βλάψει τον Κωνσταντίνο και να τον φέρει σε δύσκολη θέση. Για αυτόν τον λόγο θα φροντίσει να κάνει τα πάντα.

Η σύντροφος του συμβολαιογράφου θα μπει στο στόχαστρο και θα δεχθεί μια μαφιόζικη επίθεση μπροστά στα μάτια του Λυκούργου που θα είναι σε κατάσταση σοκ.

Θα δει την κόρη του να χαροπαλεύει στα χέρια του και δεν θα ξέρει πως να αντιδράσει προκειμένου να της σώσει τη ζωή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό