Για τον αγώνα της χρονιάς στην Χαλάστρα με τον Πανθρακικό μίλησε ο πρόεδρος του Καμπανιακού

Για τον αγώνα της χρονιάς στην Χαλάστρα με τον Πανθρακικό μίλησε ο πρόεδρος του Καμπανιακού

Για τον τελικό που δίνει κόντρα στον Πανθρακικό στην Χαλάστρα μίλησε ο πρόεδρος του Καμπανιακού, Θωμάς Μουρμούρας.

 

Ο πρόεδρος για μια διετία στον Καμπανιακό κ. Μουρμούρας και παλαίμαχος τερματοφύλακας μίλησε στον Θεόφιλο Ψυχογιό στην εκπομπή «Primo Secondo» του «City of Primo 106.1»:

 

Για την πορεία στα μπαράζ ως τώρα (τέσσερις βαθμοί σε τρία ματς και το ρεπό) και τον “τελικό” με τον Πανθρακικό : «Ο τίτλος του φαβορί πρέπει να αποδεικνύεται μέσα στο γήπεδο. Όταν μας τον έδιναν πριν την έναρξη αυτής της διαδικασίας έλεγα… καλά όλα αυτά, αλλά πρέπει να αποδειχτούν εντός των τεσσάρων γραμμών. Μετά την ήττα από τον Βύρωνα Καβάλας και σε συνδυασμό με το ρεπό, φτάνουμε σε ένα κομβικό παιχνίδι την Τετάρτη, στο γήπεδό μας, απέναντι σε έναν αντίπαλο που φαίνεται ισχυρός. Έχει και το μεγάλο ιστορικό υπόβαθρο, όπως ο Πανθρακικός. Παίζουμε στην ουσία ολόκληρη τη χρονιά, ώστε να πάμε αργότερα στο επόμενο βήμα. Πάμε μόνο για τη νίκη. Θεωρώ ότι έχουμε την τύχη στα πόδια μας. Έχουμε και καλή ομάδα, έχουμε όπλο το γήπεδό μας, που παίζουμε 2 από τα επόμενα 3 ματς. Πάμε και στην Προσοτσάνη, που είναι καλή ομάδα, την έχω δει και επίσης έχει πάρα πολύ καλό γήπεδο. Θέλω να πω στο σημείο αυτό ότι δε φανήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων στο προηγούμενο παιχνίδι μας μέσα στην Καβάλα. Μας επηρέασε ο κακός αγωνιστικός χώρος. Δεν παίξαμε έξυπνα. Γιατί προσπαθούσαμε να παίξουμε όπως παίζαμε όλη τη χρονιά. Όποιος έχει δει την ομάδα μας, παίζει πολύ ωραίο και στρωτό ποδόσφαιρο από πίσω, αλλά νομίζω ότι αντιμετωπίσαμε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο, μέσα στην έδρα του, σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και αυτό μας στοίχισε. Κυρίως ο τρόπος που ανταπεξήλθαμε σε όλες αυτές τις συνθήκες. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι και στα δυο εκτός έδρας ματς που πήγαμε, αλλά και εμείς, όταν ήρθε ο Άρης Πετεινού στην έδρα μας, θεωρώ ότι ήταν άριστες οι φιλοξενίες. Αυτό προάγει το άθλημα σε ένα πιο υψηλό επίπεδο. Είναι ανταγωνιστική η διαδικασία. Κάθε αντίπαλος είναι πρωταθλητής στο νομό του και έχει κάποια στοιχεία που τον κατέταξαν εκεί. Μέχρι το τέλος θεωρώ ότι θα υπάρχει ένα έντονο ενδιαφέρον για το ποιες ομάδες θα πάρουν τα τρία εισιτήρια. Μετά τον Πανθρακικό έχουμε Προσοτσάνη εκτός και εντός τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης, η οποία μαθαίνουμε ότι παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατός. Προσπαθεί να παίξει και αυτός όμορφο ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι το ενδιαφέρον θα είναι αμείωτο μέχρι τέλους».

 

Για το ποιους άλλους αντιπάλους υπολογίζει: «Ο Βύρωνας έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα, ο Πανθρακικός είχε τους ίδιους βαθμούς με εμάς πριν το ρεπό μας. Ο Ιπποκράτης είναι μέσα στο παιχνίδι, ακόμα και η Αμμουδιά είναι συγκροτημένη ομάδα. Μπορεί με ένα αποτέλεσμα να μπει στο κόλπο, το ίδιο η Προσοτσάνη. Όλοι έχουν τις πιθανότητές τους, την Τετάρτη θα φτάσουμε σε ένα σημείο για ένα μερικό ξεκαθάρισμα. Θα δούμε για το ποιοι θα συνεχίσουν να… χτυπιούνται για την άνοδο».

 

Για τις ιδιαιτερότητες της διαδικασίας: «Η διαδικασία είναι ιδιαίτερη, είναι πρωτάθλημα ενός γύρου. Παίζει ρόλο το καλό ξεκίνημα. Τα ματς είναι λίγα, ματς που φεύγει δεν έρχεται ξανά. Δεν έχεις δεύτερη ευκαιρία με τον ίδιο αντίπαλο. Μετρά φυσικά και το πρόγραμμα. Εμείς βρεθήκαμε τώρα, με το ρεπό την 4η αγωνιστική, το ίδιο πράγμα παρατηρώ και με τον Σβορώνο, που χαρακτηριζόταν φαβορί σε άλλο όμιλο. Έχει ακριβώς ίδιο πρόγραμμα με εμάς και αντιμετωπίζει ακριβώς την ίδια ακριβώς κατάσταση. Όλα αυτά μετράνε, πρέπει να πατάς καλά στα πόδια σου και να δείχνεις το καλό σου πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι. Μόνο αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία».

 

Για το μήνυμά του στον κόσμο του Καμπανιακού: «Ο Καμπανιακός είναι μια ιστορική ομάδα, ο κόσμος ανέκαθεν ήταν κοντά της. Συμβαίνουν και άλλα πράγματα στις ζωές μας εδώ και δυο χρόνια, όπως η πανδημία αυτή με τον κορονοϊό. Υπάρχει και η κατάσταση αυτή με την άνοδο των τιμών, είναι δύσκολα τα πράγματα γενικά με την παρουσία του κόσμου. Θα μπορούσε να είναι και καλύτερα. Ο κόσμος βοηθά πάντα όταν απευθυνόμαστε σε αυτόν για οικονομική βοήθεια. Ο Καμπανιακός ήταν η ομάδα με τον περισσότερο κόσμο στην Α1. Ήταν σαν τον… μονόφθαλμο, που βασιλεύει στο βασίλειο των τυφλών, κάπως έτσι. Περιμένω πολύ περισσότερο κόσμο, να έρθει και να στηρίξει την προσπάθειά μας και ειδικά στο παιχνίδι της Τετάρτης, που είναι το κρισιμότερο από την αρχή της χρονιάς».

 

Για το έργο του ως πρόεδρος του Καμπανιακού: «Εδώ γεννήθηκα, είμαι από παιδί στη Χαλάστρα. Το σπίτι μου είναι μερικά μέτρα από το γήπεδο του Καμπανιακού. Μεγάλωσα, ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά σε αυτή την ομάδα και έζησα μεγάλες επιτυχίες. Τώρα ήρθε η ώρα να προσφέρω από ένα διαφορετικό μετερίζι, μαζί με τους συνεργάτες μου. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι όμορφο ποδοσφαιρικά, διαμορφώνοντας από την αρχή τις εγκαταστάσεις. Το γήπεδο έχει πάρει μια άλλη όψη. Όχι μόνο αυτό του Καμπανιακού, αλλά και το δημοτικό γήπεδο. Έχουμε κάνει καίριες παρεμβάσεις, ώστε τα παιδιά της ακαδημίας πρώτα να μαθαίνουν. Να κάνω μια παρένθεση, έγινε μια τεράστια προσπάθεια μετά τη διάλυση των Ελπίδων Χαλάστρας. Έχει δημιουργηθεί η ακαδημία του Καμπανιακού, αυτή τη στιγμή έχει 150 παιδιά, προσπαθούμε με τους κατάλληλους συνεργάτες, τα κατάλληλα μέσα και πρώτα απ΄ όλα τα κατάλληλα γήπεδα, να τους διδάξουμε σωστά το ποδόσφαιρο. Επενδύουμε πάνω σε αυτό, ώστε τα επόμενα χρόνια ο σύλλογος να μπορέσει να στελεχωθεί από παιδιά που θα προέρχονται από τις ακαδημίες του, είτε από τη Χαλάστρα, είτε από την ευρύτερη περιοχή».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό