Γιαγιά έκλεψε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ γιατί δεν είχε χρήματα

Γιαγιά έκλεψε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ γιατί δεν είχε χρήματα

Το απόγευμα του Σαββάτου μια ηλικιωμένη γυναίκα πήγε σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Πετρούπολη και έκλεψε κάποια τρόφιμα, τοποθετώντας τα μέσα στην τσάντα της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, τα προϊόντα – κάποια κομμάτια κρέας και τύρι – κόστιζαν συνολικά περίπου 30 με 40 ευρώ.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος κατάλαβαν την πράξη της και παρότι οι υπόλοιποι πελάτες ζητούσαν να μην πάει η γυναίκα στο αυτόφωρο, ο υπεύθυνος του καταστήματος ήταν ανένδοτος και κάλεσε τους αστυνομικούς οι οποίοι και προσήγαγαν την 70χρονη στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα.

Εκεί η γυναίκα σημείωσε ότι προχώρησε σε αυτήν την πράξη επειδή αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Υποστήριξε ότι δεν έχει καθόλου χρήματα, καθώς έχει να πληρώνει και ένα στεγαστικό δάνειο για να μην της πάρουν το σπίτι.

Το σούπερ μάρκετ δεν αποσύρει τη μήνυση… αν και καλύφθηκε το ποσό

Αυτό, ωστόσο, που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως ενώ υπήρξαν πελάτες που προσφέρθηκαν να καλύψουν το ποσό για να κλείσει το θέμα – κάτι που αποδέχτηκαν μέχρι κι οι αστυνομικοί – η γνωστή αλυσίδα αρνήθηκε να αποσύρει τη μήνυση.

Μάλιστα, οι γείτονες της ηλικιωμένης επικοινώνησαν με το σούπερ μάρκετ και ζήτησαν κι εκείνοι να αποσυρθεί η μήνυση, με τους υπεύθυνους να απαντούν πως «η πολιτική της εταιρείας είναι να μην αποσύρει αυτού του είδους τις μηνύσεις».

«Προσπάθησε να αυτοκτονήσει και λέει ότι θα κάνει απεργία πείνας»

Γειτόνισσα της ηλικιωμένης γυναίκας μίλησε στο OPEN και αποκάλυψε, παράλληλα, ότι η γυναίκα επιχείρησε να αυτοκτονήσει:

«Παραλίγο να μας πάθει ζημιά το βράδυ. Πήρε τρία χάπια της πίεσης μαζεμένα και την πήγαμε στο νοσοκομείο. Προσπαθεί η γιαγιά να αυτοκτονήσει γιατί δεν σηκώνει την ντροπή και φοβάται μην φτάσει στα αφτιά των γιων της αυτός ο διασυρμός», δήλωσε.

Όπως τόνισε η γιαγιά είναι σε σοκ, πήρε χάπια, ενώ λέει ότι θα κάνει απεργία πείνας και ότι δεν θα φάει ποτέ κρέας:

«Την έχουμε με ηρεμιστικά. Μου είπε με κλάματα ότι πριν από έναν μήνα έστειλε επιστολή σε κάποιον μεγάλο παράγοντα ποδοσφαίρου και του ζητούσε βοήθεια γιατί κάποτε είχε εργαστεί στην ομάδα».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό