Γιατρός: Τέλος ο Μιχάλης – Βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής!

Γιατρός: Τέλος ο Μιχάλης – Βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής!

Ο Ανδρέας μαθαίνει από τον Μιχάλη στη σειρά Ο Γιατρός, πως ο ίδιος είχε ξεκινήσει την εργαστηριακή έρευνα για την απόσυρση του Satonal, του φαρμάκου που αυτός και ο Μάρκος χορήγησαν στον Παπαδόπουλο, κι αποφασίζει να ψάξει την υπόθεση σε βάθος.

Η Κατερίνα, η πρώην του Μιχάλη που αδυνατεί να ξεμπλέξει από τα ναρκωτικά, φτάνει στο σημείο να του ζητήσει δέκα χιλιάδες ευρώ προκειμένου να μην αποκαλύψει στον διευθυντή του ότι κατά την τελευταία του βάρδια βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

Την ίδια μέρα εισάγεται στο νοσοκομείο η έγκυος αδερφή της Εύας, Αγγελική. Είναι γνωστή ηθοποιός, κι όταν λιποθύμησε κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Όμως οι προσπάθειες των γιατρών να βρουν τι της συμβαίνει, φέρνουν στην επιφάνεια πικρές αλήθειες για τη ζωή της.

Η Εύα είναι αρκετά συγκρατημένη απέναντί της σύμφωνα με το 7 ΜΕΡΕΣ TV κι ο Λεωνίδας την πιέζει να του πει τι συμβαίνει, αν κι εκείνη επιμένει πως όλα είναι μια χαρά. Όταν, όμως, η ζωή της Αγγελικής και του μωρού της βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο, η Εύα αναγκάζεται να αποκαλύψει τα πάντα, αλλάζοντας οριστικά τη σχέση με την αδερφή της…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό