Γιατρός Τζωρτζίνας: Γιατί ήθελαν να βάλουν κάμερες στο δωμάτιο. Είχαμε ενημερώσει το Αγλαΐα Κυριακού πως έχουμε υποψίες για την Πισπιρίγκου

Γιατρός Τζωρτζίνας: Γιατί ήθελαν να βάλουν κάμερες στο δωμάτιο. Είχαμε ενημερώσει το Αγλαΐα Κυριακού πως έχουμε υποψίες για την Πισπιρίγκου

Μία αποκλειστική μαρτυρία έκανε η γιατρός της Τζωρτζίνας από το νοσοκομείου του Ρίο, η οποία παραδέχεται για πρώτη φορά δημοσίως πως υπήρχαν υποψίες για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου, κάτι για το οποίο είχαν μιλήσει και στους γιατρούς του «Αγλαΐα Κυριακού», όπου μεταφέρθηκε έπειτα το 9χρονο παιδί.

Σύμφωνα με τα όσα λέει η γιατρός, η διακομιδή του παιδιού στο «Αγλαϊα Κυριακού» έγινε επειδή δεν μπορούσαν να ερμηνεύσουν τα επεισόδια που πάθαινε.

«Θεωρήσαμε ότι πρέπει να γίνει περαιτέρω έλεγχος και αποφασίσαμε τη διακομιδή στο “Αγλαΐα Κυριακού”» εξήγησε, ενώ αποκάλυψε πως υπήρχε μια υποψία στο μυαλό τους ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει από την πλευρά της 33χρονης μητέρας, πράγμα για το οποίο επικοινώνησαν και με τους γιατρούς στο «Αγλαΐα Κυριακού».

Στη συνέχεια αναφέρει το λόγο που είχαν σκεφτεί να τοποθετήσουν κάμερες στο δωμάτιο του παιδιού, κάτι που ωστόσο, δεν κατέστη εφικτό για συγκεκριμένους λόγους.

«Τα επεισόδια που εμφάνιζε το παιδί αποκλειστικά και μόνο κατά την διάρκεια της νοσηλείας του στην παιδιατρική κλινική, δεν ήμασταν σε θέση να τα αιτιολογήσουμε ιατρικώς. Αυτό που θέλαμε να γνωρίζουμε είναι πως ξεκινάνε τα επεισόδια που έκανε η Τζωρτζίνα. Αυτός ήταν και ο λόγος που είχαμε σκεφτεί να τοποθετήσουμε κάμερες στο δωμάτιο νοσηλείας του παιδιού, ωστόσο για συγκεκριμένους λόγους δεν κατέστη εφικτό να γίνει» κατέληξε η γιατρός.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό