Γιώργος Καββαθάς: «Μόνο 49.500 επιχειρήσεις από τις 800.000 θα έχουν πρόσβαση στο Ταμείο Ανάκαμψης» – Έρχεται για ενημέρωση στην Κομοτηνή

Γιώργος Καββαθάς: «Μόνο 49.500 επιχειρήσεις από τις 800.000 θα έχουν πρόσβαση στο Ταμείο Ανάκαμψης» – Έρχεται για ενημέρωση στην Κομοτηνή

«Μόνο οι 49.500 επιχειρήσεις από τις 800.000, θα έχουν πρόσβαση στον πακτωλό χρημάτων που αγγίζουν τα 120 δις από το Ταμείο Ανάκαμψης, το ΕΣΠΑ και τα προγράμματα Γεωργίας». Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, Γιώργος Καββαθάς.

Αυτό συμβαίνει γιατί η πλειονότητα των  μικρομεσαίων επιχειρήσεων και  των αυτοαπασχολούμενων,  δεν έχουν πρόσβαση στις συστημικές τράπεζες.

«Έχουμε θέσει το θέμα και θα το θέσουμε εκ νέου στην συνάντησή μας με τους αρμοδίους. Θα τους προτείνουμε να γίνει χρηματοδότηση όπως με την  διαδικασία της επιστρεπτέας προκαταβολής. Ζητάμε να σταματήσει η στρέβλωση με την ενέργεια, η οποία έχει καταστεί ολιγοπώλιο χωρίς ανταγωνισμό με αποτέλεσμα οι πάροχοι να θησαυρίζουν και οι καταναλωτές να γονατίζουν. Τέλος ζητάμε τη ρύθμιση με τις 120 δόσεις για τις ληξιπρόσθεσμες οφειλές», τόνισε ο κ. Καββαθάς.

Επίσης η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Ν ΡΟΔΟΠΗΣ θα κόψει Βασιλόπιτα την Κυριακή 29/01/23 και ώρα 21:00 στο Εστιατόριο ΒΕΡΙΚΟΚΟ παρουσία και του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γ. Καββαθά.

Την  Δευτέρα  30/01/23 και ώρα 10:45 στο ξενοδοχείο ΑΝΑΤΟΛΙΑ (Ημιώροφος) στην συνέντευξη  τύπου που θα παραθέσει ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ Κ. Καββαθάς Γεώργιος προς τον Τοπικό Τύπο.

Με πηγή ΕΡΤ Κομοτηνής

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό