Γιώργος Μαργαρίτης: Το πάθος με τον τζόγο και τα λεφτά που έκρυβε στο δρόμο

Γιώργος Μαργαρίτης: Το πάθος με τον τζόγο και τα λεφτά που έκρυβε στο δρόμο

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε για πρώτη φορά στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» τον Γιώργο Μαργαρίτη σε μια συνέντευξη που έκρυβε πολλές εκπλήξεις και άλλες τόσες ανατροπές.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για τα μεγάλα «πάθη» της ζωής του, το ποτό, το χασίς και τον τζόγο και πως τα αποτίναξε.

Το ποτό και το τσιγάρο τα έκοψε όταν διαπίστωσε ότι επηρέαζαν τη φωνή του.

«Το ποτό κράτησε 40 χρόνια. Και το ποτό και το τσιγάρο τα έκοψα μαχαίρι κάποια στιγμή. Μετά από τον δίσκο “Δεν με νοιάζει” δεν μου άρεσε η φωνή μου. Το ποτό μου ξέραινε τον λαιμό όταν τραγουδούσα και δεν άκουγα καλά με τα τύμπανά μου και έτσι το έκοψα. Δεν χρειάζεται το ποτό» δήλωσε ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο οποίος παραδέχτηκε πως ο μεγάλος «καημός», το πάθος που τον δυσκόλεψε περισσότερο ήταν ο τζόγος.

«Εγώ είχα ένα πάθος μέσα μου. Είχα τον τζόγο. Το έχω πει πολλές φορές. Με ταξίδευε και με έκανε ότι ήθελε ο τζόγος» είπε και έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Είναι αλήθεια ότι στη διαδρομή από την Αθήνα μέχρι τη Γλυφάδα έκρυβα χρήματα κάτω από πέτρες. Για τις γκίνιες μου. Μία από τις κρυψώνες ήταν στην αρχή της Βουλιαγμένης και μία άλλη εκεί που έγινε το περιστατικό με τον Παναγούλη.

Το είδα το περιστατικό του Παναγούλη. Είχα σταματήσει απέναντι στην Ηλιουπόλεως, εκεί που έχει ένα παρκάκι. Δεν ήταν δυστύχημα. Εγώ αυτό πιστεύω. Είδα το αμάξι το ασημί πως μπήκε στη ράμπα. Πώς γίνεται;» αναρωτήθηκε ο τραγουδιστής οποίος συμπλήρωσε πως για να «ξεκόψει» από τον τζόγο σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Τάκης Σούκας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό