Γλυκά Νερά: «Ο Σταύρος Δογιάκης σκότωσε την Κάρολαϊν»

Γλυκά Νερά: «Ο Σταύρος Δογιάκης σκότωσε την Κάρολαϊν»

Τη δική της εκδοχή για την δολοφονία της Κάρολαϊν, στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου 2021, δίνει η εφημερίδα “Αποκαλυπτικά”, στο προχθεσινό (21.11.2021) της δημοσίευμα.

Σε προηγούμενο δημοσίευμα της, η εφημερίδα είχε αναφέρει ότι στην υπόθεση εμπλεκόταν ο γνωστός επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτης του εστιατορίου «Κρητικός», Σταύρος Δογιάκης, ο οποίος είχε αυτοκτονήσει στην ίδια περιοχή, περίπου ένα μήνα μετά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Κάρολαϊν Κράουτς είχαν γνωρίσει στο εστιατόριο τον Σταύρο Δογιάκη, ο οποίος στη συνέχεια προσέγγισε το νεαρό πιλότο με μία επαγγελματική πρόταση, που ήταν η αρχή του τραγικού φινάλε. Η πρόταση που του έκανε ήταν να εκτελέσει κάποιες πτήσεις για λογαριασμό “καλών” πελατών, που αφορούσαν δραστηριότητες τους εγκληματικού χαρακτήρα. Ο ίδιος αρνήθηκε, καθώς δεν ήθελε να θέσει σε κίνδυνο την οικογένεια του. Ωστόσο, ο Σταύρος Δογιάκης είχε ενημερώσει ήδη τους ενδιαφερόμενους για την εμπλοκή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και η άρνηση του, χαλούσε τα σχέδια… πολλών.

Τη μοιραία νύχτα, ο Σταύρος Δογιάκης και μέλος του “κυκλώματος” επισκέφθηκαν μεταξύ 3 και 4 τα ξημερώματα το σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρισκόταν στο ισόγειο με τη μικρή Λυδία, ενώ η Κάρολαϊν Κράους βρισκόταν στον πρώτο όροφο και κοιμόταν, ύστερα από καβγά του ζευγαριού το ίδιο βράδυ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σταύρος Δογιάκης ανέβηκε στο υπνοδωμάτιο και εκεί γράφτηκε ο τραγικός επίλογος, με τη δολοφονία της 20χρονης.

Ο άνθρωπος του “κυκλώματος” που ήταν μαζί του, κρέμασε το σκύλο της οικογένειας, με πληροφορίες της εφημερίδας να αναφέρουν πως παλαιότερα συμμετείχε σε διοργάνωση κυνομαχιών και είναι γνωστός στην “πιάτσα” για τη σκληρή συμπεριφορά του προς τα ζώα.

Οι δράστες εγκατέλειψαν τον τόπο του εγκλήματος, εκβιάζοντας τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να οδηγήσει την αστυνομία σε διαφορετική κατεύθυνση, αλλιώς θα του σκοτώσουν το παιδί.

Πηγή: Εφημερίδα “Αποκαλυπτικά”/Net-Time

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό