ΓουέλΚΟΜ@Εθελοντισμός. Με τη συμμετοχή περισσότερων από 30 εθελοντικών οργανώσεων, συλλόγων, ΜΚΟ και φορέων της Κομοτηνής και του Δ.Π.Θ.

ΓουέλΚΟΜ@Εθελοντισμός. Με τη συμμετοχή περισσότερων από 30 εθελοντικών οργανώσεων, συλλόγων, ΜΚΟ και φορέων της Κομοτηνής και του Δ.Π.Θ.

ΓουέλΚΟΜ@Εθελοντισμός

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 30 εθελοντικών οργανώσεων, συλλόγων, ΜΚΟ και φορέων της Κομοτηνής και του Δ.Π.Θ.

Την Κυριακή στις 12:00 στο Πάρκο Αγίας Παρασκευής

Στο πλαίσιο του ΓουέλΚΟΜ, ο Δήμος Κομοτηνής, η Αντιδημαρχία Τουρισμού, η ΔΚΕΠΠΑΚ, το Κέντρο Νεολαίας και εθελοντισμού EXAGONO Δήμου Κομοτηνής και το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Κομοτηνής, διοργανώνουν το «ΓουέλΚΟΜ@Εθελοντισμός», την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:00-17:00 στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής. Στο πλαίσιο του «ΓουέλΚΟΜ@Εθελοντισμός», το πιο ζωντανό κύτταρο της πόλης μας, οι δραστήριοι άνθρωποί της και πάνω από 30 εθελοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, ΜΚΟ και φορείς θα σας περιμένουν, με σκοπό να παρουσιάσουν τις δράσεις τους και τους στόχους των δραστηριοτήτων τους.

Στους σταθμούς ενημέρωσης και μέσα από εκθέσεις, δραστηριότητες και διαδραστικές δράσεις, θα γνωρίσετε και θα καταλάβετε καλύτερα τον λόγο της ύπαρξη τους. Στο «ΓουέλΚΟΜ@Εθελοντισμός», θα συμμετέχουν:

Κέντρο Νεολαίας και Εθελοντισμού exagono  Δήμου Κομοτηνής, Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Κομοτηνής, Κοινότητα Νέων Κομοτηνής,  Οργάνωση Νέων “System&G”, Ευρωπαϊκό δίκτυο Eurodesk, Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Politics Society Κομοτηνής, Δομή Συμβουλευτικής και Προσβασιμότητας (ΔοΣυΠ) του Δ.Π.Θ., Thrace on Mic Model International Crises, Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΣΕΕΦΑΑ-ΔΠΘ, Σύλλογος Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλοι «Περπατώ», Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία «Ηρόδικος», Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής-Παιδικά Χωριά SOS, e-Αιμοδότες, Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης, «Άγιοι Θεόδωροι» Σύλλογος Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός-Περιφερειακό τμήμα Κομοτηνής, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης, Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής», ΚΕΘΕΑ Κιβωτός, Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ. Ροδόπης, «ΟΡΦΕΑΣ», «Σπορίτες» Ροδόπης, περιβαλλοντική οργάνωση Grow2Be ,Οικολογική Ομάδα Ροδόπης, Followgreen, Πολιτιστικός Σύλλογος Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής, Πολιτιστικός Σύλλογος «Alma Libre», Σύλλογος Εβριτών Ν. Ροδόπης, Σύλλογος Κρητών Ν.Ροδόπης «Ο Ψηλορείτης», Στέγη Πολιτισμού, Παράδοσης & Λαογραφίας «Φιλοτέχνες».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό