Γρηγόρης Λέων – Υπόθεση τριών κοριτσιών: «Δεν έγινε αυτοψία στον θάνατο της Ίριδας»

Γρηγόρης Λέων – Υπόθεση τριών κοριτσιών: «Δεν έγινε αυτοψία στον θάνατο της Ίριδας»

Η έρευνα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρια για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας ξεκίνησε από το μηδέν, με τον ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων να δηλώνει στο MEGA πως σε γενικές γραμμές έχουν συμβεί αστοχίες και παραλείψεις στην υπόθεση.

«Οι ιατροδικαστές είναι πολύπειροι. Τεχνικά οι βασικές εξετάσεις έχουν πραγματοποιηθεί και στα δύο παιδιά. Έχουν γίνει τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις. Δεν ξεκινάμε από μηδενική βάση, αλλά από μία ικανοποιητική βάση που θα πρέπει να εμπλουτιστεί και να επανελεχθεί», δήλωσε.

«Και στις δύο περιπτώσεις υπήρχαν θέματα σημαντικά. Στο θάνατο της Ίριδας δεν έγινε αυτοψία. Υπάρχει ένα εύρημα στην καρδιά του παιδιού που είναι υπό αμφισβήτηση». Σε περίπτωση που ο θάνατος των δύο παιδιών αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια μπορεί να ακολουθήσουν νέες συλλήψεις.

«Οι λαλίστατοι γονείς ουσιαστικά μας έδωσαν πολλές πληροφορίες, ακόμα και για τις συνθήκες θανάτου, αλλά μας περιέγραψαν και τη σκηνή του θανάτου. Εάν αυτή η σκηνή γίνει μία σκηνή εγκλήματος, αντιλαμβάνεστε προφανώς πως μας περιγράφει τους δράστες, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία», είπε ο κ. Λέων τονίζοντας πως θα πρέπει να μελετηθούν υπό νέο φως όσα έχουν δηλώσει τα μέλη της οικογένειας σχετικά με τους θανάτους των παιδιών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό