Γυναίκα δικαστικός εν ενεργεία καταγγέλλει βιασμό από πρώην πρόεδρο Εφετών

Γυναίκα δικαστικός εν ενεργεία καταγγέλλει βιασμό από πρώην πρόεδρο Εφετών

Σε μία σοκαριστική καταγγελία έχει προχωρήσει Πρωτοδίκης των διοικητικών δικαστηρίων, η οποία σε επιστολή της, αναφέρει ότι πρώην πρόεδρος Εφετών των διοικητικών δικαστηρίων και βασικό στέλεχος της Αρχής Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ), τη βίασε.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, η πράξη του βιασμού δεν έχει παραγραφεί και τελέστηκε σε ξενοδοχείο της Εκάλης.

Οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε βάρος της καταγγέλλουσας άρχισαν -σύμφωνα με την επιστολή- όταν εκείνη ήταν στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (Θεσσαλονίκης) και εκείνος ήταν αρχικά μέλος της εξεταστικής επιτροπής του εισαγωγικού διαγωνισμού, ενώ στη συνέχεια είχε εκπαιδευτική δραστηριότητα.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA, η δικαστική λειτουργός αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει για τον βιασμό που υπέστη, όταν μετά τις πυρκαγιές στην Αττική, ο φερόμενος ως δράστης επικοινώνησε μαζί της και της ζήτησε να του στείλει φωτογραφίες άσεμνου περιεχομένου, λέγοντας της χαρακτηριστικά ότι δεν φοβάται κανέναν και έχει πολιτική κάλυψη.

Σημειώνεται ότι, προ μηνών, υπήρξαν σε βάρος του ίδιου προσώπου καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση από υπαλλήλους της ανεξάρτητης αρχής, οι οποίες, με παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αποτελούν αντικείμενο εισαγγελικής έρευνας.

<iframe src=”https://www.megatv.com/embed/?p=474415″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen scrolling=”no” width=”560″ height=”315″></iframe>

Πηγή thetoc

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό