H Σοφία Παπουλάκου μιλά στην Θρακική Αγορά…!!

H Σοφία Παπουλάκου μιλά στην Θρακική Αγορά…!!

Συνέντευξη: η Σοφία Παπουλάκου είναι νέα, ταλαντούχα και… έρχεται με ένα “μυστικό φυλαχτό”…..

Ευκαιρία να την γνωρίσουμε καλύτερα….

1.Πότε κατάλαβες την κλίση σου στο τραγούδι?

Aπό πολύ μικρή ηλικία, όταν με την γιαγιά μου τραγουδούσαμε μαζί και γράφαμε στο μαγνητόφωνό της την φωνή μας . Η γιαγιά μου είχε υπέροχη φωνή και περνούσα ώρες μαζί της να τραγουδάω. Θυμάμαι που μου τραγουδούσε συνέχεια το “Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία”, ένα τραγούδι που κατατάσσω στα πιο αγαπημένα μου, αφού μου θυμίζει εκείνη.

2.Σε τι μουσικό περιβάλλον μεγάλωσες? Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον όπου και οι δυό μου γονείς άκουγαν πολλή μουσική και διαφορετικά είδη. Θυμάμαι πάντα τις Κυριακές στο σπίτι μας να ξυπνάω ακούγοντας Νίκο
Παπάζογλου , Στράτο Διονυσίου καθώς και REM. Ας πούμε πως τα μουσικά μου ακούσματα έμοιαζαν να προέρχονται από ένα τζουκ μποξ, αφού άλλαζαν συνεχώς, φροντίζοντας να αγαπήσω την μουσική από κάθε άποψη.

3.Ποιες φωνές έχουν καταγραφεί μέσα στη ψυχή σου?
Οι φωνές που έχουν καταγραφεί μέσα στην ψυχή μου είναι φωνές που με έχουν αγγίξει και συνεχίζουν να με συγκινούν μέχρι και σήμερα, όπως της Βίκυς Μοσχολιού , του Στράτου Διονυσίου , του Γιάννη Πάριου, του Νίκου Παπάζογλου , του Στέλιου Καζαντζίδη, της Χαρούλας Αλεξίου, της Τάνιας Τσανακλίδου και του Ορφέα Περίδη.

4.Νέα Κυκλοφορία “Τα Μυστικά “, πες μας λίγα λόγια. Να δανειστώ το τίτλο έχεις κάποιο μυστικό που δεν έχεις εκμυστηρεύτει ποτέ?

Υπάρχουν μυστικά που βλάπτουν και μυστικά που δεν βλάπτουν. Είναι καλό να κρατάμε πιστεύω κάτι μυστικό για εμάς. Όχι όμως ένα μυστικό που κινδυνεύει να κάνει κακό σε εμάς ή κάποιον άλλο. Ο κάθε άνθρωπος κρατάει στην ψυχή του πολύ δικά του πράγματα κι είναι κι αυτά μέρος του χαρακτήρα του, της σκέψης και της ψυχοσύνθεσης του.

5.Πες μου λίγα λόγια για τους συντελεστές?
“Τα Μυστικά” μας είναι ένα τραγούδι που αγάπησα από την πρώτη στιγμή, νιώθω πολύ περήφανη και αισθάνομαι ευγνώμων. Η μουσική είναι του Νίκου Πλιού , οι στίχοι της Γεωργίας Παπαδοπούλου και η ενορχήστρωση του Βαγγέλη Καραπέτρου. Τους ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και νιώθω πολύ τυχερή γιατί είναι και οι τρεις τους πολύ αξιόλογοι.

6.Τι θετικό πιστεύεις ότι έφερε η εμφάνιση του κορονοϊού στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε ανθρώπους και καταστάσεις; Το μόνο που μπορώ να θεωρήσω ως θετικό αντίκτυπο του κορονοιού είναι πως μάθαμε να εκτιμάμε αυτά που θεωρούσαμε ως δεδομένα. Ο φόβος και το αβέβαιο μας έμαθε πως δεν είμαστε άτρωτοι και πως ανά πάσα στιγμή όλα μπορούν να αλλάξουν. Η καραντίνα πιστεύω πως πέρα από τον εγκλεισμό μας βοήθησε να έρθουμε κοντά με τον εαυτό μας, τους δικούς μας ανθρώπους αλλά και να κοιτάξουμε λίγο βαθύτερα στην ψυχή μας. Μακάρι όλο αυτό να είχε συμβεί χωρίς να χρειαστεί να φύγουν τόσοι συνάνθρωποί μας.

7.Ποιο είναι το προσωπικό σου καταφύγιο?
Το σπίτι μου. Είναι ο χώρος που με χαλαρώνει,με ηρεμεί και θα ήθελα να περνάω περισσότερο χρόνο εκεί. Η άνεση που νιώθει ο κάθενας μας στον προσωπικό του χώρο, νομίζω πως δεν μπορεί να συγκριθεί με οποιοδήποτε άλλο μέρος.

8.Σε κάποιο άλλο τάλεντ σόου θα πήγαινες ξανά ? Δε νομίζω να πήγαινα ξανά σε κάποιο τάλεντ σόου! Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία αυτό που έζησα παρόλο που υπήρχαν δυσκολίες, αλλά κάποια πράγματα έχουν λόγο που γίνονται όπως γίνονται. Θεωρώ επίσης πως δεν πρέπει να πιέζουμε καταστάσεις. Κάθε τι που μας συμβαίνει οδηγεί σε κάτι άλλο.

9.Ένα μήνυμα για τους αναγνώστες της Θρακικής Αγοράς
Ανοίξτε το ραδιόφωνο, βάλτε δυνατά την μουσική να παίζει κι αφήστε την μελωδία να σας παρασύρει μακριά. Χαμογελάστε και τραγουδήστε μαζί της. Δεν υπάρχει πιο ωραίος τρόπος να φτιάξει η διάθεση σας και να ομορφύνει η μέρα σας.

Official links

YOUTUBE:

https://www.youtube.com/channel/UCNdhXHhP3JnrWjGaTYZ9_aA

FACEBOOK PAGE : https://www.facebook.com/PapoulakouSofia/

INSTAGRAM : https://www.instagram.com/sofia_papoulakou/

Επιμέλεια : Ελεονόρα Καραμιχάλη

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό