Η ΑΕΚομοτηνής φιλοξένησε την ομάδα Παλαιμάχων Λευκίμμης Κέρκυρας

Η ΑΕΚομοτηνής φιλοξένησε την ομάδα Παλαιμάχων Λευκίμμης Κέρκυρας

Έγινε προχθες στην Παραδημή η προγραμματισμένη φιλική συνάντηση με την ομάδα παλαίμαχων της Λευκίμμης Κέρκυρας. Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια με πολλές ευκαιρίες και τέρματα. Τελικό σκορ 3-0 για την ομάδα μας( Γιαννακίδης, Τσολακίδης, Ρόιδος ) που έχει όμως λίγη σημασία, αφού σε αυτές τις περιπτώσεις μετράει περισσότερο η γνωριμία και φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ των ομάδων, παρά το αποτέλεσμα. Η ομάδα της Κέρκυρας έφθασε λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και ήταν εμφανώς επηρεασμένη από το πολύωρο ταξίδι.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους : Παπάζογλου(προπονητής) Φυλτανίδης, Τσολακίδης, Νεστορίδης, Βουλγαρίδης, Συκάκης, Ρόιδος, Γεωργιάδης, Μηλιατζόπουλος Γ. Γιαννακίδης, Μαρνάρης, Κυνηγόπουλος. Έπαιξαν και οι Μηλιατζόπουλος Π. Καραμανιώλας, Κακλαρίδης, Πετράς.

Πριν την έναρξη του αγώνα έγινε ανταλλαγή λαβάρων και αναμνηστικών δώρων μεταξύ των αρχηγών και χορηγία διαφημιστικού υλικού του Δήμου Κομοτηνής και της περιοχής μας σε όλα τα μέλη της αποστολής.

Μετά τον αγώνα ακολούθησε δεξίωση και των δυο ομάδων σε γνωστό μαγαζί της πόλης μας.

Η αποστολή της Κέρκυρας αναχωρεί σήμερα, συνεχίζοντας το ταξίδι τους για την γειτονική Βουλγαρία, πλήρως ικανοποιημένη για την διαμονή και φιλοξενία, με την προτροπή και πρόσκληση για φιλοξενία της ομάδας μας την άνοιξη στην όμορφη Κέρκυρα.

https://www.facebook.com/100005023247024/videos/3610079865975321/

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό